Boek

€ 7,25

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Na een geweldige vakantie in Ierland, compleet met romantisch avontuur, bruist Luke O'Brien van de energie. Nu weet hij wat er ontbreekt in zijn geboorteplaats: een echte Ierse pub.
Boek :
E-book :
Deeltitels Ierse betovering
ISBN 9789034756664
Dikte (in mm) 25
Aantal pagina's 416
Miniserie Chesapeake Shores ,
Auteur(s) Woods, Sherryl ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 75
Publicatiedatum 10 jun. 2014
Deeltitels Ierse betovering
ISBN 9789402503401
Aantal pagina's 272
Miniserie Chesapeake Shores ,
Auteur(s) Woods, Sherryl ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 75
Publicatiedatum 10 jun. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Woods, Sherryl

Toen Sherryl Woods, na jarenlang te hebben gewerkt als verslaggeefster bij de krant, zich voor het eerst aan het schrijven van een roman waagde, moest ze er wel even aan wennen dat ze daar geen citaten of feiten voor hoefde te verzamelen. Totdat een vriend haar erop wees dat putten uit je eigen fantasie juist de essentie was van het schrijven van verhalen. Sindsdien...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

4

Base on 1 review
 • niet helemaal overtuigd, wel ontspannend leesvoer

  Toen ik in dit boek begon had ik de indruk dat de start nogal vreemd aanvoelde. Men stelde een heel deel personages immers voor alsof het oude bekenden zijn, terwijl dit voor mij duidelijk niet het geval was. Ik dacht dat ‘Ierse betovering’ het eerste deel in een mini-serie was, maar blijkbaar zijn er reeds acht boeken aan voorafgegaan.
  Die vele familieleden en de hechte kliek die ze vormen, deed me vermoeden dat dit boek wat zou weg hebben van de Sullivan-reeks (Bella Andre). Geleidelijk aan werd duidelijk dat dit vermoeden niet leek te kloppen. Natuurlijk vormen de Sullivan’s ook een hechte groep, maar bij die reeks ligt de nadruk op de romantiek en het erotische terwijl het hier de familie O’Brien is die de hoofdrol speelt in het verhaal. Vrijwel de hele familie woont immers in Chesapeake Shores, een kuststadje dat zelfs door één van hen werd ontwerpen en gebouwd. Mooie uitzichten, knappe woningen, maar bovenal een thuishaven voor deze familie.
  Die nauwe banden tussen de familieleden vond ik wel leuk. Hoe ze elk hun eigen plekje hebben verworven. Van een bloemenwinkel én boekenwinkeltje tot een quiltwinkel, hotel én galerij. Ieder van hen lijkt te weten wat hen gelukkig maakt en geniet dan ook van zijn werk.
  Ook Luke weet wat hij wil. Na een geweldige vakantie in Ierland heeft hij immers besloten dat hij een stukje van dit land naar Chesapeake Shores wil brengen door een Ierse pub te openen in zijn geboorteplaats. Niet iedereen is meteen overtuigd van de slaagkans van zijn plan, maar zelf is hij vastberaden om zijn droom te verwezenlijken.
  Dan duikt plots Moira op, de vrouw met een romance beleefde in Ierland. Op basis van de samenvatting verwachtte ik een luchtig, romantisch verhaal met grappige scènes. Jammer genoeg moet ik toegeven dat ik me zo ergerde aan Moira dat dit een serieuze domper op het verhaal zette. Ik kon me sowieso al moeilijk in haar inleven doordat ze wispelturig en ongeduldig is. Maar het hele wel/niet scenario dat zich steeds opnieuw herhaalde zorgde ervoor dat de romantiek voor mij niet naar voren kwam.
  Natuurlijk bevatte het boek een aantal grappige fragmenten en ik vermoed dat het voor lezers van het eerste uur leuk moet zijn om hun favoriete personages opnieuw te zien langskomen. Jammer genoeg zorgde dat ene personage er voor dat ik dit boek slechts redelijk vond.

  Zwartraafje - 6 oktober 2014

You're reviewing: Ierse betovering

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value