Onder de appelbloesem

|Woods, Sherryl

E-book

€ 4,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Bijna had Maggie weer de fout gemaakt hartstocht te verwarren met duurzame liefde. Oké, het was nóg verstandiger geweest als ze hoe dan ook niet met fotograaf Rick het bed in was gedoken.
E-book :
Deeltitels Onder de appelbloesem
ISBN 9789461997258
Aantal pagina's 171
Miniserie Rose Cottage ,
Auteur(s) Woods, Sherryl ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 2068
Publicatiedatum 30 jul. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Woods, Sherryl

Toen Sherryl Woods, na jarenlang te hebben gewerkt als verslaggeefster bij de krant, zich voor het eerst aan het schrijven van een roman waagde, moest ze er wel even aan wennen dat ze daar geen citaten of feiten voor hoefde te verzamelen. Totdat een vriend haar erop wees dat putten uit je eigen fantasie juist de essentie was van het schrijven van verhalen. Sindsdien...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Erg smakelijk liefdesverhaal!

    Opnieuw heeft Sherryl Woods het voor elkaar gekregen een magisch verhaal te schrijven over de cottage in Chesapeake Bay. Nu is het de beurt aan culinair journaliste Maggie. Net als de andere zusjes D'Angelo is Maggie sympathiek, mooi en grappig - en niet al te handig met mannen. Ze vlucht naar Rose Cottage om te ontsnappen aan de knappe fotograaf Rick, voordat hij onvermijdelijk haar hart breekt. Gelukkig laat Rick niet al te lang op zich wachten, en hij maakt haar stukje bij beetje het hof... Een erg smakelijk liefdesverhaal!

    Iris Meppelink, Harlequin - 30 juli 2013

You're reviewing: Onder de appelbloesem

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value