E-book

€ 4,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Wanneer brandweerman Enrique na een verwoestende orkaan de beeldschone dove Allie redt vanonder het puin van haar huis, wordt hij overvallen door een sterke behoefte haar in zijn armen te nemen en te beschermen.
E-book :
Deeltitels Stil verlangen
ISBN 9789402503333
Aantal pagina's 146
Auteur(s) Woods, Sherryl ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 2114
Publicatiedatum 3 jun. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Woods, Sherryl

Toen Sherryl Woods, na jarenlang te hebben gewerkt als verslaggeefster bij de krant, zich voor het eerst aan het schrijven van een roman waagde, moest ze er wel even aan wennen dat ze daar geen citaten of feiten voor hoefde te verzamelen. Totdat een vriend haar erop wees dat putten uit je eigen fantasie juist de essentie was van het schrijven van verhalen. Sindsdien...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Sympathieke personages, luchtige dialogen, ontroerende ontwikkelingen en een fijne dosis romantiek

    Een knappe, stoere brandweerman en een mooi, weerloos meisje dat door hem gered wordt vanonder het puin van haar ingestorte huis... Het klinkt als een sprookje - ware het niet dat Allie, de heldin in dit verhaal, allesbehalve weerloos is! Hoezeer de held - overigens wel echt een knappe, stoere brandweerman - ook zijn best doet, zij is niet van plan zich door hem te laten beschermen en bemoederen. En dat zorgt natuurlijk voor de nodige spanning tussen die twee... Stil verlangen is een allesbehalve doorsnee verhaal, met sympathieke (en pittige!) personages, luchtige dialogen, ontroerende ontwikkelingen, en natuurlijk een fijne dosis romantiek.

    Iris Meppelink, Harlequin - 11 juni 2014

You're reviewing: Stil verlangen

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value