Het heft in eigen hand (luxe formaat)

|Laurens, Stephanie

Boek

€ 17,50

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Heather Cynster peinst er niet over om te trouwen! Dat wil zeggen, op een verstandshuwelijk zit ze absoluut niet te wachten.
Boek :
E-book :
Deeltitels Het heft in eigen hand
ISBN 9789402704303
Dikte (in mm) 17,5
Aantal pagina's 512
Miniserie De zusjes Cynster ,
Auteur(s) Laurens, Stephanie ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 nov. 2015
Deeltitels Het heft in eigen hand
ISBN 9789402750188
Aantal pagina's 355
Miniserie De Cynster-zusjes ,
Auteur(s) Laurens, Stephanie ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 nov. 2015

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Laurens, Stephanie

Stephanie Laurens wordt geboren op Sri Lanka (toen nog Ceylon) en verhuist als kind naar Melbourne, Australië. Na een PhD in biochemie vertrekt ze met haar man naar Groot-Brittannië, waar ze beiden werken als wetenschappelijk onderzoeker. Ze wonen in een 16e-eeuwse cottage en zijn omringd door...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.3

Gebaseerd op 3 recensies
 • Heerlijk boek!

  Wat heerlijk om weer een verhaal van de familie Cynster te lezen! Wat een prachtige reeks is dit toch. Dit boek heb ik één adem uitgelezen. Ik ben blij dat ook de verhalen van de andere 2 zussen van Heather worden uitgegeven. Ik hoop dat in de toekomst meer verhalen van deze familie bij Harper Collins worden uitgegeven.

  Simone - 10 mei 2016

 • Terug in de tijd, je voelt de spanning

  Dit boek start in februari 1829 met een spannende proloog waarin een kasteelvrouwe haar zoon dwingt om een van de zussen Cynster te ontvoeren en haar naar het kasteel te brengen, zodat zij haar wraak kan hebben. De zoon durft niet te weigeren.

  Het is een maand later wanneer we kennis maken met Heather Cynster. Ze is in Londen en is te gast op een soiree van Lady Herford. Hier is vraag en aanbod aanwezig van huwelijkskandidaten. Heather hoopt daar de man van haar dromen te kunnen ontmoeten want ze wil absoluut geen verstandshuwelijk sluiten. De leden van de familie Cynster trouwen uitsluitend uit liefde en anders niet. Op de ietwat onbehoorlijke soiree loopt ze Timothy Danvers, burggraaf Breckenridge tegen het lijf en ze veracht zichzelf hartgrondig om de uitwerking die hij op haar heeft. Hij kent haar neven ruim tien jaar en Heather sinds vier jaar. Hij kan haar zoektocht naar de liefde van haar leven niet waarderen en dwingt haar het feestje te verlaten. Haar reputatie is nu nog intact. Ze zijn aan elkaar gewaagd wat betreft temperament en het gaat niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk zijn ze buiten. Ze is onder de indruk van deze man maar houdt graag het heft in eigen hand.
  Terwijl ze in haar eentje naar de stadskoets van haar ouders loopt, wordt ze door twee kerels in een andere koets gezet en verdwijnt. Ze is ontvoerd…
  Timothy volgt de koets met daarin Heather en haar ontvoerders dagenlang en leert ondertussen veel over zichzelf, meer dan hij zou willen. Zal het hem lukken om Heather uit de handen van haar ontvoerders te bevrijden of wacht haar een erger lot?

  Dit is een romantisch verhaal over verlangen en liefde.
  Een verhaal dat gemakkelijk leest doordat je bijna niet na hoeft te denken over wat er gebeurt, het speelt zich voor je ogen af. Hier en daar had er een versnelling in mogen zitten, maar het vleugje erotiek maakt veel goed. Helemaal passend bij een feelgoodroman.

  Wanneer je de laatste bladzijde omslaat weet je nog niet wie de opdracht heeft gegeven voor de ontvoering en ook niet wat de reden hiervoor was.
  Ik kijk uit naar het volgende deel 'Uit onverwachte hoek.'

  Mieke Schepens - 23 februari 2016

 • Romantisch en een beetje spannend

  Het is 1839 en in hoge kringen is het niet de gewoonte om uit liefde te trouwen. Toch is Heather Cynster niet anders van plan. Met een groot gevoel voor eigenwaarde is ze als vrouw haar tijd vooruit en is ze op haar 24e nog steeds niet getrouwd. Omdat ze wacht op de ware… Dit is het eerste boek dat ik las van Stephanie Laurens en ik heb er van genoten. Het boek staat bol van de romantiek, zonder dat het zoet of irreëel wordt. Vooral het feit dat Heather als een sterke vrouw wordt neergezet maakt het toch een goed verhaal. De reden voor de ontvoering blijft wel een beetje vaag. Maar ik weet dat er een behoorlijke serie over de Cynster familie voor deze serie zit en waarschijnlijk ligt de reden daarin. Het boek is behalve romantisch ook nog een beetje spannend en voelt dan weer tijdloos, dan weer echt een verhaal van die tijd.

  Marjon - 10 november 2015

You're reviewing: Het heft in eigen hand (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value