Een nieuwe koers (luxe formaat)

|Mallery, Susan

Boek

€ 7,95

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Fool's Gold, de succesvolle feelgoodserie vol liefde en emotie.
Boek :
E-book :
Deeltitels Een nieuwe koers
ISBN 9789034756718
Dikte (in mm) 24,5
Aantal pagina's 384
Miniserie Blackberry Island ,
Auteur(s) Mallery, Susan ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 14
Publicatiedatum 8 jul. 2014
Deeltitels Een nieuwe koers
ISBN 9789402504200
Aantal pagina's 273
Miniserie Blackberry Island ,
Auteur(s) Mallery, Susan ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 14
Publicatiedatum 8 jul. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Mallery, Susan

Een cursus 'Hoe schrijf ik een roman' zette Susan Mallery op het juiste spoor. Ze maakte weliswaar haar studie af (waardoor ze zich accountant mag noemen), maar besloot al snel om te proberen van schrijven haar beroep te maken. En dat lukte: inmiddels heeft ze ruim honderd boeken op haar naam staan, waarvan er vele op de bestsellerlijsten van...

Foto door: Annie B/STILLS photography

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

8

Gebaseerd op 2 recensies
 • Een nieuwe koers

  Ik vond het heel aangenaam om bekende personages uit ‘Uitzicht op zee’ terug te herkennen wanneer ze in dit boek een gastoptreden deden. Nog leuker is het feit dat we in dit boek meer te weten komen over karakters die in datzelfde boek slechts terloops aan bod kwamen.
  Die personages werden opnieuw zo realistisch beschreven dat je makkelijk met hen meeleeft maar tegelijkertijd zorgde het ervoor dat ik me bij sommige fragmenten evengoed aan hen kon ergeren.
  Het enige dat me stoorde in dit boek was Nina’s getwijfel, ik ben immers geen fan van driehoeks-verhoudingen. Dit element zorgde er voor dat ik ‘Uitzicht op zee’ net iets aangenamer vond, maar veranderde gelukkig niets aan Susan Mallery’s ontspannende manier van schrijven.
  ‘Een nieuwe koers’ heeft immers dezelfde aangename schrijfstijl, met een vlotte opbouw en een goed tempo. Het boek bevat naast humor, ook veel herkenbare elementen, een goed gedoseerde afwisseling in perspectieven, variatie in personages én persoonlijk hield ik ook erg van de dynamiek van de familie Wentworth.

  Zwartraafje - 25 september 2014

 • Wat een bijzonder leuk verhaal!

  Wat een bijzonder leuk verhaal heeft Susan Mallery met Een nieuwe koers geschreven! Ik heb enorm meegeleefd met de zusjes Nina en Averil, die zo op het eerste oog in niets op elkaar lijken, maar wel tegen dezelfde problemen aan lopen, die ze dan wel weer ieder op hun eigen manier oplossen. Ze ergeren zich aan elkaar, maken geregeld ruzie, maar gaan tegelijkertijd voor elkaar door het vuur. Heel herkenbaar voor iedereen met een zus (of broer).

  Lidia Dumas, Harlequin - 10 juli 2014

You're reviewing: Een nieuwe koers (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value