Eindelijk thuis (luxe formaat)

|Mallery, Susan

Boek

€ 12,50
Niet op voorraad

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

De perfecte combinatie van humor en romantiek in de feelgoodromans van New York Times-bestsellerauteur Susan Mallery!
Boek :
E-book :
Deeltitels Eindelijk thuis
ISBN 9789034754127
Dikte (in mm) 24,5
Aantal pagina's 384
Auteur(s) Mallery, Susan ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 15 apr. 2014
Deeltitels Eindelijk thuis
ISBN 9789461999665
Aantal pagina's 264
Auteur(s) Mallery, Susan ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 15 apr. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Mallery, Susan

Een cursus 'Hoe schrijf ik een roman' zette Susan Mallery op het juiste spoor. Ze maakte weliswaar haar studie af (waardoor ze zich accountant mag noemen), maar besloot al snel om te proberen van schrijven haar beroep te maken. En dat lukte: inmiddels heeft ze ruim honderd boeken op haar naam staan, waarvan er vele op de bestsellerlijsten van...

Foto door: Annie B/STILLS photography

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.2

Gebaseerd op 5 recensies
 • geweldig

  Mijn eerste boek van susan mallery...wat een geweldig boek. Je kunt niet stoppen met lezen. Na het lezen van dit boek heb ik er meteen meer besteld!

  ingrid - 3 juni 2016

 • Eindelijk thuis

  Dit boek was echt een leuke ontdekking. Ik kende Susan Mallery nog niet en wist dus niet goed wat ik kon verwachten toen ik dit boek van Uitgeverij Harlequin mocht recenseren. Al snel bleek dat het 'Eindelijk thuis' me echt wel beviel.
  Zo vond ik het heel leuk dat de schrijfster de tijd nam om haar personages voldoende uit te werken. Vooral bij de vrouwelijke karakters was dit het geval. Hierdoor was het vrijwel onmogelijk om niet met hen mee te leven en op te gaan in dit verhaal. Ik vond het ook heel tof dat deze vrouwen zo van elkaar verschilden. Jenna die alles lijkt te plannen en steeds op veilig speelt tegenover de meer impulsieve Violet, die erg spontaan om gaat met de klanten en op haar intuïtie durft te vertrouwen. Ze zien er helemaal anders uit, ze groeiden beiden op een heel verschillende manier op en toch lijken ze elkaar perfect aan te vullen. Bovendien spreekt Jenna's passie ook mij aan. Ik hou er net als haar van om nieuwe recepten uit te proberen, of volop te experimenten door bestaande recepten aan te passen. Om onverwachts iets nieuws te ontdekken, dat heerlijk smaakt en dat dan ook met anderen te delen.
  Ook Jenna's adoptieouders Marshall en Beth konden niet meer verschillen van Serenity en Tom. Waar het ene koppel stevig met beide voeten op de grond staat en geniet van de simpele dingen in het leven, zijn de andere erg bezig met hun alternatieve levenswijze en lijken ze vrijwel alle mogelijke sojascheuten bij naam te kennen.
  De personages wisten me direct voor zich te winnen en hierdoor ging ik al snel helemaal op in het verhaal. Het boek bevat ook voldoende humor. De grappige gesprekken die Jenna met haar moeder en Violet voert, haar reacties op de zweverige uitspraken van haar biologische ouders, … 'Eindelijk thuis' is een ontspannend, menselijk en ontroerend verhaal waarin het belang van vrienden en familie heel mooi naar voren komt.

  Zwartraafje - 25 mei 2014

 • in een adem uitgelezen

  Ik vond het super.. begon er aan, had hem eigenlijk voor de vakantie gekocht, maar heb het in een adem uitgelezen, toen meteen op zoek naar andere titels van haar.. helaas maar 1.. ook meteen gelezen, ook leuk...wacht vol spanning op een volgend boek van haar..

  marian - 16 april 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Eindelijk thuis (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value