Uitzicht op zee (luxe formaat)

|Mallery, Susan

Boek

€ 7,95

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

De perfecte combinatie van humor en romantiek in deze feelgoodroman van New York Times-bestsellerauteur Susan Mallery!
Boek :
E-book :
Deeltitels Uitzicht op zee
ISBN 9789034756527
Dikte (in mm) 24,5
Aantal pagina's 384
Miniserie Blackberry Island ,
Auteur(s) Mallery, Susan ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 62
Publicatiedatum 1 okt. 2013
Deeltitels Uitzicht op zee
ISBN 9789461998057
Aantal pagina's 282
Miniserie Blackberry Island ,
Auteur(s) Mallery, Susan ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 62
Publicatiedatum 1 okt. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Mallery, Susan

Een cursus 'Hoe schrijf ik een roman' zette Susan Mallery op het juiste spoor. Ze maakte weliswaar haar studie af (waardoor ze zich accountant mag noemen), maar besloot al snel om te proberen van schrijven haar beroep te maken. En dat lukte: inmiddels heeft ze ruim honderd boeken op haar naam staan, waarvan er vele op de bestsellerlijsten van...

Foto door: Annie B/STILLS photography

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9

Gebaseerd op 6 recensies
 • Uitzicht op zee - vrouwvriendelijk

  Een goed verhaal, mooi opgebouwd waarbij de karakters mooi uitgetekend zijn. Boeiend en zonder lange omschrijvingen maar juist dat wat er nodig is om in je hoofd een volledig beeld te kunnen creëren voor jezelf. Jammer dat de afloop zo snel afgewikkeld wordt. Met een " Happy End" is er niets mis, het geeft een goed nabeeld en een leuk gevoel als je het boek weglegt maar er mocht iets meer zorg besteed worden aan het uitschrijven. Het komt wat raar over dat zo een pragmatische moeder als deze van Andi plots omslaat in een gezellig "vriendinnen" type.

  Rita - 9 januari 2015

 • Uitzicht op zee

  Wat doe je wanneer de man met wie je al tien jaar samen bent, plots niet komt opdagen terwijl je voor het altaar op hem staat te wachten? Tja, in zo’n situaties durft een mens wel eens een impulsieve beslissing nemen. In Andi’s geval betekenent dit dat ze de stad achter zich laat én naar het vele rustigere Blackberry Island. Maar dat is niet alles, ze wordt er meteen ook grondbezitter wanneer ze een leegstaand en vervallen huis koopt. Deze woning is net als zij verwaarloosd en er moet een hele hoop in gebeuren, maar Andi ziet het als haar doel om de woning terug op te knappen én er als kinderarts haar eigen praktijk in onder te brengen. Nu ja, de praktijd zal ze zelf runnen, voor de verbouwingen heeft ze assistentie nodig en die vindt ze in de aannemer Wade King.
  Tegelijkertijd krijgt ze er samen met haar eigen woning meteen ook twee buurvrouwen bij. Boston King, die links van haar woont ontmoet ze al meteen wanneer ze nog volop aan het verhuizen is. Boston is artistiek en alles behalve conventioneel, daarmee verschilt ze ook meteen als water en vuur van hun andere buurvrouw Deanna Philips die eruit ziet als een Stepford Wife. Ondanks het feit dat haar gezin vijf dochters telt, zien niet enkel zij en haar dochters maar ook hun perfect én historisch verantwoord, gerestaureerde woning er altijd perfect uit.
  Ook al zouden de buurvrouwen niet veel meer van elkaar kunnen verschillen toch ontdekken ze geleidelijk aan dat ze alvast één ding gemeenschappelijk hebben … niemand is perfect én iedereen kan een beetje hulp gebruiken wanneer het tegen zit.

  Mijn mening:
  Toen ik een tijdje terug voor het eerst een boek van Susan Mallery las merkte ik al gauw dat ik erg van haar manier van schrijven hou. Deze schrijfster slaagt er immers perfect in om haar personages zo realistisch uit te schrijven dat ze meteen je sympathie winnen. Bovendien beschikt ze duidelijk over het talent om je mee op sleeptouw te nemen. Niet alleen vond ik de personages goed overkomen, ik leefde ook echt met deze drie buurvrouwen mee.
  Met Andi, die nadat ze tot de vaststelling komt dat ze tien jaar van haar leven is verloren aan een foute man, besluit om zelf het roer in handen te nemen én dit keer te doen wat zij graag wil. Maar ook met Boston die iets vreselijks heeft meegemaakt en haar verdriet moeilijk een plaats kan geven én Deanna die al vrijwel haar hele leven haar uiterste best doen om perfect te zijn, maar nu tot het besef komt dat dit een onrealistisch streefdoel is.
  Bij de opbouw van het verhaal leken de perspectieven zich iets te snel af te wisselen, maar vanaf het verhaal op gang kwam droegen deze verschillende invalshoeken net bij tot het verhaal. ‘Uitzicht op zee’ leest ontzettend snel weg én wist me helemaal in te palmen.

  Zwartraafje - 22 september 2014

 • Boeiend verhaal, eigentijds, romantisch

  Een boeiend verhaal over drie heel verschillende vrouwen, hun onderlinge relatie, hun persoonlijke problemen en de weg omhoog die ze alle drie weer weten te vinden. Een eigentijds, romantisch, makkelijk te lezen boek met een prettige schrijfstijl.

  Els van Wier, NBD Biblion - 27 januari 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Uitzicht op zee (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value