De Meesteres (luxe formaat)

|Reisz, Tiffany

Boek

€ 15,00

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Het leven van Nora Sutherlin – beroemd en berucht schrijfster van erotische bestsellers – is gecompliceerd. Ze probeert zich los te maken van Søren, de man van wie ze bezeten was, die haar bezat... en die haar ondergang zou hebben betekend.
Boek :
E-book :
Deeltitels De Meesteres
ISBN 9789034754554
Dikte (in mm) 31,5
Aantal pagina's 448
Miniserie The Original Sinners ,
Auteur(s) Reisz, Tiffany ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 10 feb. 2015
Deeltitels De Meesteres
ISBN 9789402508673
Aantal pagina's 340
Miniserie The Original Sinners ,
Auteur(s) Reisz, Tiffany ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 10 feb. 2015

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Reisz, Tiffany

Met haar serie The Original Sinners heeft Tiffany Reisz verschillende prijzen gewonnen. Haar personages leven in een schaduwwereld waarin romantiek, erotiek en literatuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en ze raken bijna net zo vaak in de problemen als de schrijfster zelf.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

7.5

Gebaseerd op 4 recensies
 • Angstaanjagend duister, adembenemend mooi

  Ja, er is veel seks in De Meesteres. Dat kan ook niet anders wanneer het om het eroticagenre gaat. Maar het is niet één keer, ondanks de expliciete beschrijving, ranzig. Er is altijd een gevoel, motivatie en bijna een, om het zo te noemen, ziel aanwezig. Of men wel of niet van dit genre houdt, De Meesteres is een prachtig boek en Tiffany Reisz een erudiete, intelligente en talentvolle schrijfster.

  Kamila Straatsburg, Hebban.nl - 2 maart 2015

 • prachtig!

  De voorkant geeft het genre al weg. Het laat je zien waar het een beetje over gaat, vijftig tinten grijs.
  Zodra je de achterkant hebt gelezen, krijg je toch iets van nieuwschierigheid die wil weten hoe het boek dan precies gaat.

  Ik vond het verhaal een beetje te ver gaan. Ik denk dat dit een persoonlijke kwestie is. Het verhaal ging voor mij teveel over het BDSM en juist te weinig over de relatie die Zack en Nora samen opbouwde.
  Toch waren er dingen die ik heb gelezen, die me hebben laten nadenken. Dat er ook zo'n wereld bestaat, weet je wel, maar sta je eigenlijk niet bij stil. Tot je dit verhaal hebt gelezen dan!

  De schrijfstijl vind ik wel geweldig! Ondanks dat ik het verhaal niet leuk vond, was het heel erg goed geschreven. Ik wilde blijven lezen omdat ik toch ergens nieuwsgierig was hoe het zou eindigen en wat er daarna ging gebeuren.
  Ook had je het idee dat je je kon verplaatsen in de personages. Ze werden goed uitgewerkt en niks was eigenlijk onduidelijk. Hun gevoelens, hun acties, alles was zo goed uitgewerkt waardoor je iedereen wel begreep, hoe apart de levensstijl ook is.

  Ondanks dat het verhaal me niet boeide, was het toch een hele ervaring. Dit is niet het genre dat ik interessant vind, ik lees liever romantiek. Het is alleen de harde werkelijkheid als je dit leest, want er zijn echt mensen die zo leven en zo denken. Toch heb ik na het lezen van dit boek, een beter idee waarom men dit doet en hoe men zich hierbij voelt.

  Mijn conclusie over ‘De Meesteres’ is: een verhaal waar je van moet houden! Heel goed geschreven en best interessant!

  Kayleygh Angela - 1 maart 2015

 • kopie

  Gewoon een kopie van 50 tinten grijs -_-

  linda - 22 februari 2015

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: De Meesteres (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value