Topcollectie 2: Wraak & Verlangen / Zomernachten met de Griek (e-book)

|Graham, Lynne, Lawrence, Kim, Monroe, Lucy, Reid, Michelle

E-book

€ 12,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Wraak en verlangen komen voort uit dezelfde passie. Naar welke kant de balans doorslaat, ontdekken Katie, Sophie en Glory pas ná de onmogelijke keuze die ze moeten maken...
Extra informatie
Deeltitels Wraak & verlangen / Zomernachten met de Griek
ISBN 9789461996831
Aantal pagina's 713
Auteur(s) Graham, Lynne , Lawrence, Kim , Monroe, Lucy , Reid, Michelle ,
Reeks Topcollectie ,
Verhalen per boek 5+ verhalen in 1 boek
Boeknummer 3+4
Publicatiedatum 2 jul. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Monroe, Lucy

Lucy Monroe vindt het heerlijk om naar mensen te kijken - zelfs zozeer, dat ze haar echtgenoot danig van zijn stuk bracht door bij hun eerste afspraakje meer naar anderen te kijken dan naar hem! En door anderen te observeren doet ze meteen inspiratie op voor haar liefdesverhalen. Lucy woont in het noordwesten van Amerika, omringd door huisdieren en kinderen - van haarzelf en van haar buren en zussen. Behalve van schrijven houdt ze van lezen, romantische films en theaterbezoek.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Topcollectie 2: Wraak & Verlangen / Zomernachten met de Griek (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value