Het stille zusje (luxe formaat)

|Geary, Valerie

Boek

€ 17,95

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Mijn zusje Ollie wil niet meer praten. Al sinds vier weken, één dag, veertien uur en drieënvijftig minuten. Zo lang is onze moeder al dood.

Dus had ik beter moeten weten en alles aan Bear, mijn vader, moeten vertellen. Dat we een dode vrouw zagen drijven in Crooked River.
Boek :
E-book :
Deeltitels Het stille zusje
ISBN 9789402700701
Dikte (in mm) 30
Aantal pagina's 368
Auteur(s) Geary, Valerie ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 10 sep. 2015
Deeltitels Het stille zusje
ISBN 9789402511840
Aantal pagina's 284
Auteur(s) Geary, Valerie ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 jan. 2017

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

10

Gebaseerd op 2 recensies
 • wow, wat goed!

  Wat heb ik genoten van dit boek!
  Het gaat over twee zusjes: Sam (Samantha) en Ollie (Olivia).
  Ze hebben de ergste zomer van hun leven: hun moeder is kort geleden overleden en nu wonen ze bij hun vader. Zijn bijnaam is Bear en zo noemt iedereen hem dus ook. Hij woont in een Tipi, de hele zomer lang, samen met zijn dochters. Heerlijk en gezond!
  Als de meisjes op een ochtend een dode vrouw in het water vinden, staat hun leven op zijn kop.
  Deze vrouw is niet door een ongeluk om het leven gekomen. Maar ze besluiten het niet aan de politie te vertellen.

  Sam ziet ineens allerlei aanwijzingen……Bear heeft schrammen op zijn gezicht. En nog meer dingen die haar doen twijfelen aan haar eigen vader. Ze besluiten niemand iets te vertellen omdat ze bij hun vader willen blijven wonen. Ze willen hem niet kwijt.

  Ollie praat niet meer sinds haar moeder is overleden. Maar ze ziet wel schimmen van overleden mensen. En deze schimmen achtervolgen haar. Ze is ook doodsbang, maar kan niet praten. Ze praat via boeken of tekeningen. En Sam denkt dat ze gek is. Geesten bestaan nu eenmaal niet?
  Sam wordt een echte speurneus en duikt in zaken die gevaarlijk zijn. Maar ze wil weten of haar vader schuldig is of niet. En wie heeft het dan wel gedaan? En waarom is deze jonge vrouw, zo verschrikkelijk aan haar einde gekomen?
  Het boek is spannend en je speurt zelf mee naar de dader. Wie is nu de dader? Toch haar vader? Of iemand anders uit het dorp?

  Ik vond het soms echt verschrikkelijk om mee te voelen hoe verdrietig en bang deze meisjes waren. Je kunt je er een goede voorstelling van maken hoe zij zich voelen. Omdat het bijna voelbaar op papier is gezet. Dat vind ik echt bijzonder.
  Het gaat over familie, liefde, vertouwen, verraad en ook wraak.

  Het verhaal krijg je te zien door de ogen van Sam (de langere hoofdstukken) en Ollie (de kortere hoofdstukken). Geschreven in vlotte taal en gewoon niet meer weg te leggen. Ik was er doorheen voordat ik het door had en het is geen dun boek.

  Het plot was ook goed en spannend. Het zat allemaal goed in elkaar.
  De cover vind ik alleen niet zo mooi. Als ik het in de winkel zou zien..Zou ik het niet oppakken. Maar dat is heel persoonlijk. Het gaat om de inhoud en daar is echt niks mis mee. Een zeer goede thriller door de ogen van twee jonge meisjes beschreven. Een heel andere manier van schrijven en lezen. Maar ik vond het echt lekker vlot!
  5*****

  Natasja - 21 september 2015

 • Fascinerend en sfeervol

  Ik lees graag verhalen die een soort puzzel zijn. Wat is er gebeurd? Wie spreekt de waarheid? Wat ís de waarheid? Het stille zusje is zo'n verhaal. Hierin probeer je als lezer te ontdekken wat een meisje dat niet meer praat, haar stoere grote zus, een vermoorde jonge vrouw en een ondoorgrondelijke vader met elkaar te maken hebben. Tegen de sfeervol beschreven achtergrond van een klein dorpje wordt de waarheid langzaam maar zeker ontrafeld.

  Als je, net als ik, hebt genoten van Gone Girl van Gillian Flynn en van Het meisje in de trein van Paula Hawkins, kan ik je deze thriller echt aanraden.

  Esther Verhoef (HarperCollins Holland) - 14 september 2015

You're reviewing: Het stille zusje (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value