E-book

€ 3,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Luca Sabbatini is de enige man van wie Bronte ooit heeft gehouden. Misschien wel de enige man van wie ze ooit zál houden, hoe ruw hij haar ook heeft afgewezen.
E-book :
Deeltitels Verborgen liefde
ISBN 9789461990075
Aantal pagina's 121
Miniserie De Sabbatini broers
Auteur(s) Milburne, Melanie ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 3307
Publicatiedatum 1 mei 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Milburne, Melanie

Melanie Milburne las haar eerste romantische verhaal toen ze zeventien was, en ze besloot meteen dat zij later ook wilde trouwen met een adembenemend knappe, donkerharige man. En dat is haar gelukt ook! Al op hun tweede afspraakje vroeg de charmante chirurg op wie ze smoorverliefd was haar ten huwelijk, en ze zei volmondig ja.

Toen haar twee zoons eenmaal op school zaten, zocht Melanie een nieuwe uitdaging. Dat werd het schrijven van een...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

2

Base on 1 review
 • -

  Ik lees als man erg graag dames romans. A omdat ik het leuk vond als afwisseling en B na een beroerte omdat ze minder inspannend zijn te lezen.
  Helaas na een stuk te hebben gelezen werd ik zo beroerd dat ik moest stoppen. Chantage en een verklapte verkrachting. Walgelijk. Dreigen met het ontnemen van haar broodwinning om sex met haar te hebben, ook al voelt ze veel voor hem. ik beschouw het als verkrachting wat je de laatste tijd vaker ziet langskomen. Het is ietsje erger nog dat de schrijfster vrouwelijk is.

  ---------------------

  Noot van de redactie

  Wat vervelend dat dit verhaal zo op je is overgekomen. Het is zeker niet wat de auteur heeft bedoeld, en ook allerminst hoe wij het opvatten. Juist gezien de gevoelens die de hoofdpersonen voor elkaar koesteren - gevoelens waar ze allebei mee worstelen - is er hier niet wezenlijk sprake van verwerpelijk gedrag. Want juist dóór deze gevoelens laten ze zich verleiden tot dingen die ze onder andere omstandigheden nooit gedaan zouden hebben. Dingen waarvoor ze zich waarschijnlijk zouden schamen als ze niet zo verblind waren door wat de ander in hen losmaakt. En dus gaat hun hartstocht (hoe hard ze ook hun best doen om die te onderdrukken of voor zichzelf te vermommen als woede of afkeer) op een gegeven moment met hen op de loop.

  Omschrijvingen als 'het overweldigende verlangen dat zich van haar meester maakte' en 'dat ze zich aan hem wilde onderwerpen' geven goed aan dat het ook in dit verhaal draait om een van de populairste thema's in de reeks Bouquet: onbeheersbare hartstocht en het heftige en spannende spel van aantrekken en afstoten dat kan ontstaan wanneer twee temperamentvolle mensen geen raad weten met hun liefde voor elkaar.

  Maar natuurlijk hoeft dit niet iedereen evenveel aan te spreken. Lezers die liever een romantisch verhaal lezen zonder zulke heftige emoties, raden we dan ook graag onze reeks Bouquet Extra aan.

  Bert - 1 februari 2013

You're reviewing: Verborgen liefde

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value