Bouquet schrijfwedstrijd


De Harlequin x Sweek schrijfwedstrijd

Doe mee met de wedstrijd op online schrijversplatform Sweek, schrijf je eigen Bouquetverhaal met #BouquetSchrijfwedstrijd en wie weet wordt jouw verhaal gepubliceerd!

Word jij de schrijver van een nieuwe bestseller? Ben jij er klaar voor om jouw verhaal los te laten op het grote publiek? Doe mee met de wedstrijd en win 500 euro én een uitgeefcontract!

Harlequin is op zoek naar verslavend goede verhalen om exclusief te publiceren. Het verhaal moet af zijn, tussen de 20.000 en 25.000 woorden bevatten en zich afspelen in een van de volgende drie locaties:

  • Sjeikdom
  • Koninkrijk
  • Italië

Hoe werkt #BouquetSchrijfwedstrijd?

 Maak een profiel aan op Sweek en publiceer jouw verhaal hoofdstuk voor hoofdstuk of in één keer. Zorg ervoor dat je je verhaal af hebt (20.000 tot 25.000 woorden) vóór de deadline en dat je #BouquetSchrijfwedstrijd hebt gebruikt.

  1. Na de deadline is er nog 2 weken tijd om te stemmen. Lezers kunnen laten zien dat ze jouw verhaal tof vinden door te stemmen via de ‘volg’-knop.
  2. Ook de jury leest en beoordeelt alle verhalen. De shortlist van 10 verhalen bestaat uit 5 verhalen gekozen door de jury en 5 verhalen gekozen door de lezers.
  3. De 10 finalisten worden na de zomer uitgenodigd voor een evenement van Harlequin, daar worden de 3 winnaars bekendgemaakt.
  4. De winnaars ontvangen 500 euro én een uitgeefcontract van Harlequin. De winnende verhalen worden gebundeld in een boek dat door Harlequin wordt gepubliceerd. Harlequin verzorgt de redactie, opmaak, druk en promotie.
  5. Circa 4 maanden na het einde van de schrijfperiode wordt het boek gepubliceerd

Meedoen kan t/m 30 mei 2020

Kijk hier voor de voorwaarden

Je winkelwagen

×

Subtotaal