50% korting op Harlequin e-books!

50% korting op Harlequin e-books!

De temperaturen zijn er misschien nog niet helemaal naar, maar met dit voorjaar krijgen wij zo veel zin om weer lekker buiten te gaan lezen!

De komende twee weken krijg jij 50% korting op alle Harlequin e-books.* En omdat het soms best nog lastig welk boek je dan moet gaan lezen, heeft de redactie wat tips voor jou. Scroll snel verder en geniet van onze fijne verhalen.

Tips van Iris:

Bij Feelgood hebben we zin in de lente! En dat heeft natuurlijk alles te maken met de onweerstaanbare cowboy in Verliefd in Texas van Delores Fossen en de ruige sexy held in Een hele onderneming van Kat French...

Als je niet al vrolijk wordt van het heerlijke lentezonnetje buiten, dan word je het wel van de heerlijke HQN Romans Gek van jou! van Jette Schröder en Een perfect plan van Jill Shalvis!

Zijn het nou lentekriebels, of krijg je de kriebels van de Black Rose Dreigend gevaar? Een extra editie, dus je kunt lekker lang in het zonnetje blijven zitten!

Tips van Harriet:

Bridgerton gebinged? Dan nu snel de lentezon in met deze heerlijke historische bundel!

Wie wil er nou niet Daten met de dokter, en welk seizoen is daar nou beter voor dan de lente?

Tips van Isabelle:

Lentekriebels? Dan mogen de Prille Liefdes Favorieten natuurlijk niet ontbreken - een hele reeks boordevol zonnige oorden, exotische minnaars en stralende hartstocht om vast op te warmen voor de zomer!

Tips van Esther:

Bij de lente hoort natuurlijk de Harlequin Lentespecial! In deze vrolijke bundel zit bovendien een verhaal van topauteur Sherryl Woods – zonniger wordt het niet 😊

Ga je mee naar een Paradijs voor twee? Lekker wegdromen in het voorjaarszonnetje, met de enige echte Queen of Romance: Nora Roberts!

Tips van Hans:

Na een barre winter vol schaatsplezier, word je in de lente niet langer Verleid door de vorst (Bouquet 4237). Wel heb je volop zin in Een uitdagend spel (Bouquet 4238) en verlang je naar Hartstocht in Athene (Bouquet 4239). Wie wil er in de lente nu niet worden Bemind door de Spanjaard (Bouquet 4240)? En wie droomt er niet van ooit Een bruid voor de playboy-prins (Bouquet 4241) te zijn? Maar ja, dromen zijn bedrog. We zijn al blij als we een keer worden Gekust in een gondel (Bouquet 4242), daar hebben we desnoods Een nacht met de vijand (Bouquet 4243) voor over. Dus geef je deze lente volop over aan het leesgenot van Bouquet – een wereld vol glitter, glamour en adembenemende tycoons. Want met Bouquet waan je je elke keer weer Veroverd in het paradijs (Bouquet 4244)!

Wij zijn benieuwd: welke verhalen heb jij al gescoord?

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal