Altijd het bruidsmeisje, nooit de bruid?

Altijd het bruidsmeisje, nooit de bruid?

Ken je dat? Soms lijkt het wel alsof iedereen om je heen, maar dan ook echt IEDEREEN, opeens gaat trouwen. De hoofdpersonen uit Cara Connelly’s sexy feelgoodserie Save the date kunnen daarover meepraten!

Eeuwig bruidsmeisje

Cara Connelly - Vuur en vlam

Zoals eeuwig bruidsmeisje Jan Malone, uit Vuur en vlam. Tuurlijk, ze gaat met liefde een week naar Florida voor de bruiloft van haar nicht, maar kom op, ze wil zelf ook weleens de bruid zijn!

Tijd voor het Nieuwe-Jan-Plan. Vanaf nu is ze geen grijze muis meer, maar een sexy babe! En haar beste vriend, Mick, gaat haar helpen - hij is de grootste vrouwenverslinder die ze kent en dus een expert in verleiding. Misschien kan ze dan meteen over haar crush op hem heen komen...

Het bevalt brandweerman Mick helemaal niets, dat Nieuwe-Jan-Plan. Stel dat andere mannen nu ook zien hoe sexy Jan is? Straks kaapt een of andere kerel haar voor zijn neus weg, terwijl híj al jaren stiekem verliefd op haar is!

Maar goed, het is natuurlijk zijn plicht als beste vriend om haar te helpen. Hij zal dus maar beginnen met les 1 in verleiden: kussen en gekust worden…

Celebritybruiloft

Cara Connelly - Kus na kus

Journaliste Christine Case, uit Kus na kus, heeft een heel ander dilemma. Wanneer ze blundert bij een groot verhaal, krijgt ze van haar baas de keus: óf ze haalt haar bureau leeg, óf ze doet wat ze gehoopt had nooit te doen: undercover gaan op een celebritybruiloft om een artikel te schrijven over het gelukkige bruidspaar.

Vooruit, ze kan zich best voordoen als countryzangeres. Het wordt alleen allemaal wat lastiger als ze de knappe, charmante én wereldberoemde filmster Dakota Rain (broer van de bruidegom) ontmoet, die een uitgesproken hekel heeft aan de pers.

Als hij haar vervolgens uitnodigt op zijn privé-eiland, wordt het helemaal ingewikkeld. Want hoe houdt ze haar identiteit verborgen als ze in zijn armen ligt? Het is in normale omstandigheden al vrijwel onmogelijk om hem te weerstaan, maar in tropische sferen gewoonweg niet te doen!

Klinkt geweldig, toch? En het fijne is: de Save the date-serie telt maar liefst zes delen, die allemaal los van elkaar te lezen zijn.

Cara Connelly - Save the date - 3 boeken    Cara Connelly - Save the date - 3 verhalen

Perfect om je weekend (of natuurlijk gewoon een doordeweekse ochtend, middag of avond) mee op te fleuren. Wij zijn alvast fan! Jij ook? Laat het ons weten in de comments!

Shop Cara Connelly

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal