De geboorte van een prins

De geboorte van een prins

DE GEBOORTE VAN EEN PRINS

Een verhaal met Harlequin titels*

Voor Meghan is Harry de Prins van haar dromen (Intiem 320). En hij bleek een Passievolle prins (Bouquet 3981) te zijn, want na slechts Eén nacht met de prins (Bouquet 3841) was Meghan zwanger van Een baby voor de prins (Bouquet Extra 372). Ja, De liefde van een prins (Bouquet 3897) heeft prachtige gevolgen!

Na een voorspoedige zwangerschap werd Een klein wondertje (Doktersroman Extra 133) geboren. Het kleine prinsje was Ronduit vertederend (Bouquet Extra 430), en Meghan en Harry waren meteen Dol op de baby! (Intiem Special 2). Vanaf nu hoorde Harry bij de trotse groep Koninklijke papa’s (Intiem Speciale Uitgaven 5).

De naam van De kleine erfgenaam (Intiem 2145) was eerst nog een Prinselijk geheim (Intiem 2204), maar sinds afgelopen week weten we dat hij Archie Harrison Mountbatten-Windsor heet.

Archie is echt een Baby uit miljoenen (Intiem 2200), om niet te zeggen: Een koninklijke baby (Intiem 2094). Het is dan ook te begrijpen dat Meghan en Harry bereid zijn om alles te doen Omwille van de baby (Intiem 2264). Maar ze moeten wel oppassen dat ze hierin niet te ver gaan. Anders is er straks in het Verenigd Koninkrijk een Baby aan de macht (Intiem 2081)!

*Elke hier genoemde titel is via Harlequin.nl verkrijgbaar als e-book.

 

Klik op een van de boeken hieronder om de hele lijst met e-books uit het verhaal De geboorte van een prins te bekijken!

 

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal