Een royale dosis romantiek!

Een royale dosis romantiek!

Prinsjesdag, het klinkt zo veelbelovend: een dag vol prinsen en andere royalty… Maar voor de meesten van ons is die derde dinsdag in september nogal saai. Al die opvallende hoeden houden je nog wel een beetje wakker tijdens de presentatie van de miljoenennota. En het heeft nog wel wat dat de troonrede wordt voorgelezen door een échte koning (met een lieftallige koningin aan zijn zijde), maar zeg nou eerlijk, de romantiek is op Prinsjesdag ver te zoeken.

Nou, romantiek hebben we bij uitgeverij Harlequin in overvloed! En daarom zorgen wij, speciaal voor u, dat het op die dinsdag wemelt van de prinsen, prinsessen, koningen, koninginnen en andere royalty.

Bouquet

Zo vindt u in onze serie Bouquet heerlijk romantische verhalen met titels als In de armen van de woestijnprins (Bouquet 4145), De prinses en de Griek (Bouquet 4178), Een erfgenaam voor de koning (Bouquet 4245) en Verleid in zijn paleis (Bouquet 4275).

Intiem

Onze prinsheerlijke serie Intiem Favorieten Special Uitgave zit ook tjokvol royalty. Elke uitgave bevat drie verhalen. Genieten dus van uitgaven als: Prinsen van de woestijn (boeknummer 13) en Prinsen om van te dromen (boeknummer 20).

Topcollectie

Topcollectie is, met de prachtige uitvoering en uitmuntende selectie, de royalty onder de Harlequin series. Niet zo gek dus, dat u ook daar heel wat verhalen aantreft over de gekroonde elite, die woont in paleizen en zich voortbeweegt in gouden koetsen. Wat dacht van deze vorstelijke 3in1 bundels: Onweerstaanbare royals (Topcollectie 154), Exotische royals (Topcollectie 120) en Lang, knap & royal (Topcollectie 110).

Historische Roman

En natuurlijk kunt u zich écht onder de royalty begeven in onze serie Harlequin Historische Roman. In deze verhalen zwerft u van het ene high society bal naar het andere en ontmoet u niets dan lords, ladies en leden van het, veelal Britse, koningshuis.

Dus bestel snel een van deze prachtboeken van romantiek hofleverancier Harlequin. Dan heeft u vandaag tenminste iets mooiers te lezen dan de miljoenennota.

Alleen vandaag krijg jij namelijk 30% korting op onze prinsheerlijke selectie!

Voor welke boekjes ga jij?

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal