Fijne korting op Susan Mallery e-books!

Fijne korting op Susan Mallery e-books!

We ❤️ Susan Mallery! Of het nu om een deel uit haar geweldige Fool’s Gold-serie gaat, een romantisch Mischief Bay-verhaal of een lekker dikke familieroman, eigenlijk houden we van ál haar boeken. Maar als we dan toch moeten kiezen, hierbij vier tips:

 Boordevol liefde

- Boordevol liefde (HQN Roman 240)

Callie dácht dat ze er helemaal alleen voor stond, maar dan ontdekt ze dat ze een oudere broer heeft, en een zusje. Haar steenrijke grootvader staat erop dat ze bij hem komen wonen op zijn landgoed. Daar ontdekt Callie dat je leven er heel anders uit gaat zien als je je hart durft open te stellen. En dat er dan zelfs plaats kan zijn voor liefde!

 Geen wolkje aan de lucht

- Geen wolkje aan de lucht (HQN Roman 261)

In Californië schijnt de zon altijd, maar voor de zussen Finola, Zennie en Ali ziet de toekomst er een stuk minder zonnig uit als ze opeens alle drie gedumpt worden... Gelukkig hebben ze elkaar om bij uit te huilen en liters chocolate chip-ijs mee te delen!

 Alleen maar voor jou

- Alleen maar voor jou (Harlequin Feelgood 39)

In dit vijfde deel van de hartverwarmende Happily Inc.-serie (waar elke dag de mooiste is van je leven...) heeft weddingplanner Renee Grother overal een oplossing voor, of het nou een gescheurde trouwjurk of een ingezakte taart is. Maar heeft ze zelf eigenlijk wel kaas gegeten van de liefde?

 

- Alle delen van de Fool’s Gold-serie

En kun je na het lezen van deze titels nog steeds geen genoeg krijgen van de verhalen van Susan Mallery, dan biedt haar serie Fool’s Gold heel wat uren leesplezier: meer dan twintig sprankelende, meeslepende, romantische én een tikje sexy verhalen, die zich afspelen in het gezellige stadje Fool’s Gold!

Shop hier Susan Mallery e-books met 30% korting!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal