Geniet van onze herfstkorting!

Geniet van onze herfstkorting!

Wat is de herfst toch een heerlijk seizoen voor boekenwurmen. Er is niets rustgevender dan op de bank kruipen met een warme kop koffie of thee, een lekker dekentje en een goed boek, terwijl de regen zachtjes op het dak trommelt… Ik kan mezelf compleet verliezen in dit soort luie herfstdagen. Het is alsof het veranderende seizoen me een handje helpt met het ontsnappen in verhalen. Tijdens deze herfstige leesfestijnen reis ik af naar verre koninkrijken, bruisende steden en wonderbaarlijke werelden, waar ik unieke karakters ontmoet en de meest spannende avonturen beleef. Als ik opkijk van mijn boek, voelt het alsof ik uit een droom ontwaak.

Maar misschien verheerlijken we de herfst iets te veel. Het is helaas ook het jaargetijde van hardnekkige verkoudheden en onverwachte plensbuien. Het seizoen van donkere wolken, ellendige regenachtige fietstochten en beslagen brillenglazen. Maar het is het waard als je na een lange, grijze dag knus op de bank of in bed neer kunt ploffen en een mooi boek open kunt slaan! Daarvoor nemen we het gure weer wel voor lief.

Om alle herfstjunkies onder ons een seizoensgebonden pleziertje te doen – en alle zomerliefhebbers een hart onder de riem te steken – begint vandaag onze Herfstparade. Tijdens deze heerlijke herfstige aanbieding krijg jij de hele maand 50% korting op alle Harlequin e-books*!

Droom weg bij onze Penny Jordan 3-in-1 Bouquet special, want een verhaal van Penny Jordan lees je niet, je beleeft het… (boeknummer 31)

Geniet van de boeken van Nora Roberts! Bezoek in Een nieuw seizoen de wondere wereld van de Stanislakis: onbesuisd, hartstochtelijk... en onweerstaanbaar! (boeknummer 93). Of ervaar de opwindende spanning van verliefdheid in Liefde in beeld, een verzameling van drie hartstochtelijke verhalen (boeknummer 94).

Bewonder de prachtige nieuwe covers van de Avalon-serie en lees deze betoverende verhalen van Susan Wiggs. 

Er is oneindig veel keuze, dus pak je te-lezen-lijstje erbij, begin snel met shoppen en bereid je voor om door deze herfstige boeken meegesleept te worden.

*uitgezonderd e-bundels

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal