Glamour, hartstocht en verleiding!

Glamour, hartstocht en verleiding!

Kijk, dat is nou een actie waar je blij van wordt: alleen vandaag 2 + 1 gratis op alle Bouquet-singles!

Dat geeft je mooi de kans om eens lekker rond te neuzen in het aanbod en van alle Bouquetsmaakjes iets te proberen.

Allereerst is er natuurlijk de klassieke Bouquet: verhalen vol hartstocht en zinderende plotwendingen. Laat je veroveren door de charmes van een schatrijke tycoon en meevoeren naar een wereld vol glitter en glamour, privé-eilanden en champagne. Probeer bijvoorbeeld eens Een erfgenaam voor de Italiaan (Bouquet 4229) van Lynne Graham. En als dat bevalt, kun je ook een paar van haar oudere verhalen lezen, die opnieuw zijn uitgegeven als e-boek (bijvoorbeeld Onweerstaanbare Griek - Bouquet 2426). Verder is er Een verboden nacht (Bouquet 4231) van Carol Marinelli, een van mijn favoriete auteurs. Hierin denkt tycoon Dante Romano dat Mia, de mooie weduwe van zijn vader, een golddigger is. Waarom zou ze anders met een veel oudere man zijn getrouwd? Hij begrijpt alleen niet waarom er een allesverterend vuur in hem oplaait zodra zijn stiefmoeder bij hem in de buurt is. Op het eerste gezicht verontrustend, maar gaandeweg wordt dit verhaal heerlijk meeslepend. En het heeft natuurlijk een gelukkig einde.

Over gelukkige eindes gesproken, die zijn gegarandeerd in de series Bouquet Romance en Bouquet Family. En ook met deze verhalen kun je nu met voordeel een lees-proeverij samenstellen. De Bouquet Romance verhalen zijn, de naam zegt het al, superromantisch. Verliefd worden op je baas of de charmante buurman, een eerste kus bij kaarslicht, hand in hand wandelen langs het strand… Kortom; heerlijke, pure romantiek! In de Bouquet Family draait het om warmte en liefde. Hoe is het om stapelverliefd te worden op iemand die al een kind heeft? Lukt het om samen een nieuw, liefhebbend gezin te vormen? Jazeker lukt dat! Want ook in de Bouquet Family loopt het altijd goed af. En bij dit genre hoort natuurlijk een overvloed aan schattige baby'tjes!

Dus ga lekker op een online shopping spree, en haal voor een prikkie de romantiek in huis. Kom maar op met die avondklok, wij hebben genoeg overheerlijk leesvoer!

Shop snel!

1 reacties

  • Ik begrijp niet waarom ik als ik achteraf wil betalen en dat ik dan de code invoer van Klarna ik dan elke keer met het invoeren niet verder kom???? Ik doe alles wat ze vragen maar kom niet verder.

    Saida op

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal