Harlequin viert feest

Harlequin viert feest

Het is bijna niet te geloven Harlequin bestaat alweer 45 jaar! In 1975 verscheen de allereerste Bouquet: Eiland van beloften van Margery Hilton. In de loop der jaren zijn er steeds meer heerlijke series bijgekomen, zoals de alom geliefde Doktersroman, de altijd boeiende Historische Roman, de heerlijk romantische verhalen in series als HQN Roman en Feelgood, romantiek met een vleugje spanning in Black Rose, en natuurlijk heeft de Queen of Romance bij ons haar eigen serie: Nora Roberts.

2020 wordt een echt jubeljaar bij Harlequin. Op 17 maart is de aftrap van de feestelijkheden, met een extra dikke Bouquet feestbundel Liefde voor altijd, met verhalen van topauteurs Lynne Graham, Penny Jordan en Sharon Kendrick. Bovendien is onze bekendste serie Bouquet vanaf vandaag verschenen met een frisse, nieuwe look!

Door het jaar heen zullen er nog meer jubileumbundels verschijnen, zoals Eeuwenlang verliefd, met verhalen uit de serie Historische Roman. Maar je kunt ook van vele andere series dubbeldikke feestelijke uitgaven vol romantiek verwachten. Houd Harlequin.nl én onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor het laatste nieuws over wanneer deze bundels zullen verschijnen.

In februari hebben we in samenwerking met het platform Sweek de Bouquetschrijfwedstrijd gelanceerd! De inzendingen stromen binnen en de ingezonden verhalen zijn superromantisch. Meelezen? Ga dan naar www.sweek.nl - #bouquetschrijfwedstrijd. In oktober zullen de winnaars van de schrijfwedstrijd worden gehuldigd op een heus World of Romance event en verschijnen de verhalen van de winnaars is een mooie bundel!

45 jaar Harlequin wordt dus volop gevierd, vier jij met ons mee?

- Hans Jansen, (Mr. Bouquet), hoofdredacteur Bouquet

Categoriën

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal