Jette Schröder over Gek van jou!

Jette Schröder over Gek van jou!

Gek van jou! is mijn eerste feelgood-roman. En wat was het heerlijk om te schrijven; een lekker zwijmelboek over de liefde waar ik echt mijn ei in kwijt kon.

Er is mijn leven geen periode geweest wanneer ik níét verliefd was. Ik was al-tijd verliefd. Op Allard, Victor, Jelle, Laurens, Peter, Daan, Marco… Verliefd zijn beheerste mijn leven én mijn dagboeken.

Maar helaas eindigden al mijn verliefdheden standaard in een deceptie. De jongens in kwestie waren verliefd op iemand anders, zagen me niet staan of knapten volledig op me af na een stomme blunder-actie.

Teleurstelling na teleurstelling!

Soms kijk ik mijn dagboeken van vroeger nog even in. De wanhoop spat van de pagina’s af.

‘Krijg ik ooit een vrientje? Ik wou dat ik knap was. Net als Lisanne, maar dan zonder wrat op mijn duim.’ (Jette, 10 jaar)

‘Timo lachte naar mij. En juist toen struikelde ik over een boterham pindakaas. GENANT.’ (Jette, 15 jaar)

‘De date was vreselijk. Hij noemde me EEN MOOIE ZWAAN???!!! Hoezo????!!!! Zo lang is mijn nek niet.’ (Jette, 20 jaar)

Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Inmiddels ben ik gelukkig getrouwd met tekenleraar Daan, en hebben we samen een ontzettend leuk en lief zoontje.

Ik hoop dat je zult genieten van Gek van jou! en dat je – net als ik – een beetje zult gaan houden van hoofdpersoon Lize. En mocht je het geloof in de liefde ook een beetje zijn kwijtgeraakt, dan hoop ik dat dit boek je moed geeft!

Liefs,

Jette

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal