Onze nieuwe GRATIS e-books!

Onze nieuwe GRATIS e-books!

Ik moet iets bekennen: ik ben een fysieke-boeken-fanaat. Ik ben zo’n irritant type dat maar doorratelt over mijn liefde voor papier. ‘Boeken zijn verzamelobjecten.’ ‘Een e-book voelt gewoon niet hetzelfde.’ ‘Papieren boeken ruiken zo lekker!’ Ik heb deze zinnen wel honderden keren gezegd, dikwijls als verdediging van mijn achterlijk volgepropte boekenkast. Het zijn inmiddels clichés, en daar heb ik vrede mee – ik ben nou eenmaal een fysieke-boeken-fanaat.

Maar misschien hebben de lezers van e-books een punt. Mijn nek en schouders zouden me zeker dankbaar zijn als ik niet altijd minstens twee boeken met me mee zou slepen. Die veels te volle boekenkast zou eindelijk kunnen ademen. En, om niet te vergeten: met e-books heb je veel meer mooie deals. Zo biedt uitgeverij Harlequin vaak gratis e-books aan! Dit is de perfecte manier om e-books te ontdekken. Fysieke-boeken-fanaat of niet – zo’n kans laat ik niet aan me voorbijgaan.

Deze drie e-books zijn sinds september gratis beschikbaar bij uitgeverij Harlequin:

Geheime schat – Isabel Sharpe

Huishoudster Elizabeth Montclair voelt zich aangetrokken tot het intellect van haar nieuwe werkgever, kluizenaar-biljonair Aidan Conley, en tot het lichaam van zijn stoere lijfwacht! Wat ze niet weet, is dat ze een en dezelfde man zijn. Net zomin als hij weet dat ook zij niet helemaal eerlijk is over haar identiteit...

Schaamteloos verleid – Anne Marie Winston

Bibliothecaresse Lindy heeft er genoeg van het braafste meisje van Bell Gap te zijn. Vóór de reünie van haar middelbare school wil ze een nieuw imago. Helemaal nu haar ex-verloofde de vrouw meeneemt voor wie hij haar heeft verlaten! En wie kan haar beter helpen dan de onverbeterlijke bad boy Ethan Wilde?

Verboden snoepgoed – Leslie Kelly

Wanneer in haar woonplaats een kinky seksshop wordt geopend, is Josie door het dolle heen. Want voor opwindende spelletjes is ze altijd in! Daarom is hulpsheriff Mike ook helemaal niets voor haar: hij is zo áárdig en zo fatsóénlijk. Eeuwig zonde, want zijn lijf mag er absoluut zijn...

Maar dat Mike een fatsoenlijk man is, betekent nog niet dat hij niet óók eens een keertje uit de band wil springen. Integendeel, hij zou best weleens iets spannends willen doen met zijn sexy buurvrouw, Josie!

Nog een onvoorzien voordeel van e-books: op onze telefoon, tablet of e-reader kunnen we van deze sexy verhalen heel discreet genieten…

Wil jij altijd op de hoogte zijn van wanneer er een nieuw gratis e-book verschijnt? Schrijf je dan in voor de Harlequin-nieuwsbrief!

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal