Romantiek om naar uit te kijken!

Romantiek om naar uit te kijken!
Benieuwd welke romantiek jij kan verwachten dit voorjaar? Lees dan snel onze blog!

De start van 2022!

    Bouquet Special Susan Stephens
Het nieuwe jaar begint goed met Flirt met de cowboy (Harlequin Feelgood 70), waarin auteur Maisey Yates ons laat zien dat zo’n ruige, lasso-slingerende cowboy best romantisch kan zijn. Of wat dacht u van een nieuwe Susan Mallery? Met De vriendschapslijst (HQN Roman 300) heeft Susan een mooi gelaagd verhaal geschreven over vriendschap en hoe belangrijk het is je hart open te stellen voor de liefde. Verder brengt januari ons een mooie Bouquet Special (#33) van Susan Stephens, met drie verhalen over Argentijnse helden. Pas maar op, de temperatuur stijgt tot ongekende hoogte met al die passie op de pampa! Topauteur Robyn Carr verzorgt met haar verhaal Een verrassende stap de allereerste Bookazine van 2022. Verder gaan we in januari op veler verzoek nog meer verhalen beschikbaar maken uit onze geliefde serie Intiem. Op 25 januari verschijnt Intiem Extra 340, met maar liefst twee verhalen: Baas boven baas en Gefluisterde belofte.

Meer romantiek in februari

    
De maand februari kent met Nora Roberts nummer 100 Een stormachtig begin. In deze bundel trakteert de onbetwiste Queen of Romance ons op de eerste twee delen van de opwindende serie De Calhoun-zussen. Zin in een gokje? Kies dan voor Las Vegas Lovers (Intiem Favorieten Speciale Uitgave 30), een bundel vol hartstocht in het casino. Bij HQN Roman pakken we fiks uit met nieuwe titels van bestsellerauteurs Jo McNally (Kus tussen de bloemen - HQN Roman 302) en Jill Shalvis (Alles op zijn plek - HQN Roman 304). En het is echt volop genieten met een extra dikke Doktersroman (drie verhalen in één bundel!) rond het hartverwarmend thema De allerliefste papa.

Het begin van de lente...

In maart kruipen we langzaam richting de lente en dat vieren we met prachtige speciale uitgaven. Zoals In schaduwen gehuld, een extra dikke IBS Black Rose (#111) met drie spannende verhalen. Een vorstelijke Bouquet Special (#34), waarin Caitlin Crews allerlei intriges en hoogoplopende passie aan het hof beschrijft. En in onze serie Topcollectie verschijnt een extra editie, een speciale Nachtbundel, waarin u wordt meegenomen op nachtelijke avonturen in Parijs en Griekenland (Topcollectie 174).

En verder...

Naast al deze uitgaven verschijnen er natuurlijk ook elke vier weken acht nieuwe Bouquetverhalen, kunt u voordelig romance-bingen met onze Favorieten-bundels, en nemen we u terug in de tijd met onze superromantische serie Historische Roman. 

Kortom, bij Harlequin is voor iedere leesverslaafde romanticus wel iets te vinden. Dus spoedt u naar het dichtstbijzijnde verkooppunt en haal een lekkere stapel leesvoer in huis. Daarmee komt u de komende koude, regenachtige dagen en avonden wel door! Veel leesplezier!

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal