Ultieme Harlequin zomertips!

Ultieme Harlequin zomertips!

Waar jij jouw zomer ook doorbrengt, met onze boeken kan je heel de wereld rondreizen én krijg je een extra dosis romantiek. Met deze heerlijke verhalen reis je af naar Griekenland, Londen en Hawaii! Welke neem jij mee in je koffer?

Zomerliefdes – Griekenland

Zonovergoten dorpjes, adembenemende eilanden, onweerstaanbare minnaars… Met deze drie verhalen waan jij je in het prachtige Griekenland! Zo zwicht Katie in Grieks avontuur voor de charmes van Alexi Demetri, ook al weet ze dat hij haar alleen een korte affaire kan bieden. Zodra ze zwanger blijkt te zijn, eist hij echter dat ze met hem trouwt en parkeert hij haar in zijn villa op een Grieks eiland! Zal ze ooit zijn hart kunnen bereiken?

Liefde met vertraging

Wat als je de liefde van je leven steeds misloopt? Geniet van dit verhaal in hartje Londen! Nadia neemt elke ochtend de metro van halfacht. Op een ochtend wordt ze door haar vriendin Emma geattendeerd op een berichtje in de krantenrubriek AANSLUITING GEMIST: ‘Aan dat waanzinnig leuke blonde meisje op de Northern Line met de designertas en de jurk met koffievlekken. Ik ben die gast die bij de deuren van jouw wagon staat. Een keer iets drinken?’ Nadia weet het zeker: dit gaat over háár!

(let op: deze titel is eerder verschenen onder HarperCollins Holland met dezelfde titel)

Verliefd op Hawaii

Hawaii, een eiland om verliefd (op) te worden… Droom heerlijk weg naar dit tropische eiland!  Wanneer dokter Kat Murphy in één dag haar prestigieuze baan en haar verloofde kwijtraakt, gooit ze haar leven radicaal om: ze gaat een jaar op Hawaii werken. Daar kan ze bijkomen en alles op een rijtje zetten. Mannen laat ze voorlopig links liggen. Een beslissing waar ze meteen spijt van krijgt wanneer ze, nog maar net op het eiland, uit zee wordt gered door Jack Harper, een wel héél knappe ambulanceverpleegkundige…

Heel veel shopplezier!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal