Valentijnsdag: romantiek voor iedereen!

Valentijnsdag: romantiek voor iedereen!
Valentijnsdag. Voor de één kan het niet romantisch genoeg zijn, de ander moet er niets van hebben. Bij Harlequin zijn we helemaal vol van Valentijn, dat spreekt natuurlijk voor zich! 😍

Kom maar door met alle hartjes, chocolade, lieve kaarten en romantische dinertjes voor twee bij kaarslicht. Maar ook als je geen relatie hebt kun je Valentijnsdag prima vieren – wie zegt dat je jezelf niet lekker mag verwennen op 14 februari? Houden van jezelf is net zo belangrijk, toch?

En daarvoor zijn onze boekjes bij uitstek geschikt! Dus zoek je nog wat romantiek om mee te relaxen? We’ve got you covered!

Bundels vol liefde

Wil je in één keer klaar zijn? Dan zijn onze Valentijnsbundels perfect. Wij hebben de selectie al gemaakt, jij hoeft alleen nog maar te zorgen voor een lekkere plek om te lezen.

     


Klassieke romantiek

Houd je van klassieke liefdesverhalen vol miljardairs, tycoons en prinsen  en de glamour en passie die daarbij horen? Dan is er meer dan genoeg keus voor jou bij Bouquet!

   


Spannend en romantisch

Word jij blij van verhalen die romantiek en spanning combineren? Kijk dan vooral eens bij Black Rose: spannende verhalen met een opwindend romantisch accent.

   

Kleine stadjes en feelgood

Lees jij het liefst wat langere verhalen? En zijn feelgood en romantiek in kleine stadjes helemaal jouw ding? Dan kun jij je hart ophalen bij HQN Roman.

   

Liefdesweken

Zo zie je maar weer: er is meer dan genoeg romantiek voor iedereen. En wil je graag extra voordelig lezen? Ook dat kan! Tijdens onze Liefdesweken krijg jij 30% korting op geselecteerde romantische e-books (uitgezonderd e-bundels, nieuw en verwacht). Klik op de banner hieronder en maak je keuze! 😊


Wij wensen je een hele fijne Valentijnsdag!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal