Vier de zomer met de Sunshine Selection!

Vier de zomer met de Sunshine Selection!

De zomer komt eraan! Wij dromen nu al van urenlang lekker lezen in een strandstoel of op een schaduwrijk plekje in de tuin. De gedachte om met een boek heerlijk te ontspannen in het zonnetje te zitten hield ons zo bezig, dat we meteen maar op zoek zijn gegaan naar verhalen die wij graag zouden willen lezen tijdens zo'n zomerleessessie. Elke redacteur ging voor de eigen serie op jacht naar de zonnigste verhalen. En toen we al die verhalen bij elkaar hadden gesprokkeld, hebben we er heerlijke zomerbundels van gemaakt, waar de romantiek vanaf druipt. Zo zorgt de Harlequin serieredactie deze zomer voor voldoende overheerlijk zomerleesvoer, met maar liefst vijf Sunshine Selection bundels!

 

Tijdens de lange, zonnige zomerdagen kunt u op het strand of in de tuin lekker genieten van verhalen uit onze series. In de Sunshine Selection van Harlequin Feelgood worden al je fantasieën waar in maar liefst veertien opwindende verhalen. In Zomer vol passie _ de Bouquet selectie, met bijdragen van Kate Hewitt, Penny Jordan en Lynne Graham _ gaan we op vakantie met een schatrijke tycoon met een supersexy, mediterraan accent. Verwarmd door de zon is de Sunshine Selection van HQN Roman, waarin schrijfsters Susan Mallery, Sherryl Woods en Linda Lael Miller ons meenemen naar van die schattige, romantische, Amerikaanse stadjes waar de gevoelens tussen de bewoners hoog oplopen. De vier verhalen in de Harlequin Special bundel zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. En met Een zomer om te zoenen trakteren we u met een selectie uit onze serie Bouquet Extra Romance op een hartverwarmende dosis liefde, romantiek en zonneschijn.

 

Elke bundel bevat maar liefst drie verhalen, maar we hebben ervoor gezorgd dat het boek makkelijk meegenomen kan worden naar de rand van het zwembad. En als we straks weer op reis mogen, dan past de Sunshine Selection naast de zomerjurken, zonnehoed, bikini en zelftest er nog prima bij in de koffer. Deze bundels zullen het vakantiegevoel alleen nog maar vergroten. Op naar een zomer vol hartstocht, opwindende verwikkelingen en een superromantisch einde!

Shop onze Sunshine Selection-pockets hier!

Onze eerstvolgende Sunshine Selection verschijnt op 15 juni:

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal