Winters genieten met Harlequin

Winters genieten met Harlequin

De feestdagen liggen alweer achter ons en het nieuwe jaar is ingeluid, maar de winter is pas net begonnen. Als seizoen heeft de winter een vrij slechte reputatie. Het is koud, donker, nat of glad. We wikkelen onszelf continu in dikke sjaals, jassen en handschoenen. Tenen en vingers lijken te bevriezen en we moeten flink stoken om het lekker warm te houden in huis.

Maar de winter heeft ook zijn charme. Het kristalwit van vorst op de daken. Knisperend haardvuur. ’s Ochtends vroeg met de buren het ijs van de voorruit van de auto krabben. Tijd doorbrengen met familie en vrienden, gezellig en knus binnen, terwijl het buiten ijzelt of sneeuwt.

Bij die knusse wintersfeer kunnen boeken natuurlijk niet ontbreken! Verhalen die ons ontroeren, troosten en verleiden. Lezen onder een zacht dekentje met een lekker kopje thee of warme chocomel… Dat is pas echt winters genieten.

Bij Harlequin weten we dit maar al te goed. Daarom start vandaag onze Winterparade. Deze hele maand krijg je maar liefst 50% korting op al onze e-books*!

Winters Bouquet: Dansen met je ogen dicht / Assepoesters prins

 

Dansen met je ogen dicht
Als Sara met tegenzin meegenomen wordt op een blind date, ontmoet ze een man die ideaal voor haar lijkt te zijn, en dansend in zijn armen vergeet ze al haar zorgen… Maar dan ontdekt ze met wie ze te maken heeft…

Assepoesters prins
In deze moderne vertelling van Assepoester vindt Cindy haar prins op het witte paard. Maar haar onaardige stieftante staat haar eigen nog-lang-en-gelukkig in de weg…


Intiem om bij op te warmen: Perfecte man, perfecte match

 

Perfecte man, perfecte match

Drie heerlijke verhalen over een succesvol datingbureau. Hier vind je precies wat je zoekt: verleiding, passie, en romantiek!

Match uit miljoenen

Leo Reynolds is getrouwd met zijn baan. Hij zoekt niet naar liefde – hij zoekt een echtgenote om hem te vergezellen naar feestjes. Maar hoewel hij met zichzelf had afgesproken om de relatie strikt zakelijk te houden, wil hij niets liever dan die regel overtreden wanneer hij Daniella White in de ogen kijkt…

Koninklijke match

Prins Alain Phineas de Montagne verklaart de liefde aan Juliet Villere en dan bedriegt ze hem. Jaren later worden de twee met elkaar gematcht door een datingbureau. Kunnen zij hun verleden achter zich later als ze samen op een eiland belanden?

Onverwachte match

Elise Arundels datingbureau heeft al ontelbare klanten aan liefde geholpen – maar de onweerstaanbare mediamagnaat Dax Wakefield dreigt haar bedrijf publiekelijk in twijfel te trekken. Elise stelt een weddenschap voor: als Dax zich bij haar bureau inschrijft en zo zijn ware liefde vindt, laat hij de zaak los. Maar dan worden de twee aan elkaar gekoppeld…

 

HQN Roman: Een wonderlijke tijd

 

Haven Point laat je geloven in winterse wonderen...

Dani is vanuit New York verhuisd naar Haven Point. Ze is op zoek naar een nieuw begin, en vindt haar leven in het kleine stadje en haar werk bij in de dierenartsenpraktijk geweldig. Maar haar oudste dochter kan maar moeilijk wennen aan hun nieuwe leventje. Terwijl Dani probeert om te gaan met het pubergedrag van haar dochter, begint ze gevoelens te krijgen voor de knappe en betrouwbare hulpsheriff, Ruben Morales, die ook nog eens haar buurman is. Zal ze haar hart open durven te stellen voor deze man?

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal