Zonnig genieten tijdens Zomerlezen!

Zonnig genieten tijdens Zomerlezen!

Wát een heerlijk weer! We kunnen weer buiten lezen in onze tuin, op het balkon, in het park en op het strand. De ideale gelegenheid om je helemaal onder te dompelen in alle zonnige romantiek die Harlequin te bieden heeft. Daarom kan je tot en met augustus genieten van onze zonnige verhalen met 40% korting op onze Zomerse selectie! Hieronder hebben we onze favoriete zomerse boeken op een rijtje gezet. Welke verhalen neem jij mee op vakantie?

 

Zomerse nachten – Susan Mallery

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen... Als paardenfluisteraar Shane Stryker na een dag hard werken een biertje gaat pakken in de plaatselijke bar, valt zijn mond open. Er staat een roodharige dame op de bar te dansen! Hoewel hij zijn ogen niet van haar af kan houden, gaan alle alarmbellen in zijn hoofd rinkelen. Hij heeft immers al een keer de vergissing gemaakt voor zo'n soort verleidster te vallen – met rampzalige gevolgen. Dus neemt hij zich voor bij haar uit de buurt te blijven… maar gaat dat lukken?

 

Een zomer in Parijs – Sarah Morgan

Waan jezelf in de zomerse stad der liefde met deze mooie feelgoodroman van Sarah Morgan! Een reisje naar de lichtstad lijkt Grace het ideale cadeau om haar zilveren huwelijk met David te vieren. Maar dan blijkt dat David wil scheiden. Nog niet helemaal bekomen van de schok besluit ze dan in hemelsnaam maar alleen te gaan. Maar in je eentje in een bruidssuite ga je je niet direct beter voelen, ontdekt ze algauw. Op zoek naar een ander onderkomen botst ze op tegen een Engels meisje, Audrey, dat dringend op zoek is naar een baantje. Op het eerste gezicht hadden de impulsieve Audrey en de altijd even beheerste Grace niet méér van elkaar kunnen verschillen. Toch ontwikkelt zich een hechte vriendschap, waarin ze elkaar helpen om zichzelf te vinden – of, in het geval van Grace, terug te vinden.

 

Romance in Griekenland – Clare Connelly

Wat is romantischer dan een zomer op een Grieks privé-eiland? Santos Anastakos’ wereld staat op zijn kop als hij ontdekt dat hij een zoontje van zes heeft. Nu Camerons moeder is overleden, zal het jongetje uiteraard bij hem komen wonen. Hij heeft echter geen flauw idee hoe je voor een kind moet zorgen. Dus eist hij dat Camerons lerares, de eigenzinnige Amelia Ashford, de zomervakantie met hen doorbrengt... Enkel omdat ze dol is op Cameron, gaat Amelia op Santos’ uitnodiging in. Niet óók omdat ze zich tot de ongenaakbare miljardair aangetrokken voelt. Echt niet. Toch doen de vonken tussen hen op zijn privé-eiland een verlangen oplaaien dat zich niet laat verdringen. Maar kan ze wel het bed delen met een beruchte playboy zonder haar hart te verliezen?

Shop hier met 40% korting!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal