Alles over Virgin River!

Alles over Virgin River!

Onlangs vertelde Robyn Carr in een interview dat haar Virgin River-serie eigenlijk door toeval is ontstaan: toen ze het eerste boek schreef, ging ze ervan uit dat dat meteen ook het laatste zou zijn. Gelukkig liep het anders, want inmiddels zijn er al meer dan twintig Virgin River-titels verschenen. En natuurlijk is er nu ook de (terecht!) zeer succesvolle serie op Netflix.

Het nadeel van de Netflix-serie is dat er maar een seizoen per jaar verschijnt. Omdat het nogal verslavend is, heb je die paar afleveringen er in een mum van tijd doorheen gejaagd… waarna je weer een jaar moet wachten op het nieuwe seizoen. Maar niet getreurd, want de boeken zijn er ook nog!

Twintig heerlijke boeken, die je stuk voor stuk meenemen naar de ruige schoonheid van Virgin River. Je volgt de levens van Melinda, Jack en vele andere personages, en uiteraard keer je steeds weer terug naar het kloppende hart van Virgin River: Jack’s Bar. De plek waar liefdes opbloeien, meningsverschillen worden uitgepraat en waar heel veel en heel lekker wordt gegeten.

Maak kennis met Virgin River… en geniet!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal