Gek van jou! van Jette Schröder!

Gek van jou! van Jette Schröder!

Zin in een heerlijke feelgoodroman? Lees dan Gek van jou! van Jette Schröder!

Liefde heeft bij Jette Schröder van jongs af aan al een belangrijke rol gespeeld. ‘Ik was al-tijd verliefd,’ schrijft ze, ‘op Laurens, Jelle, Timo, Daan, Jorrit, noem maar op... De liefde leek alleen nooit wederzijds te zijn.’ In haar roman Gek van jou! combineert ze romantiek met humor, waardoor je tijdens het lezen regelmatig hard moet lachen en heerlijk wegzwijmelt.

Na die laatste mislukte date heeft Lize het hé-lemaal gehad met mannen. Vanaf nu is ze ‘happy single’. En dan kan ze ook nog eens aan het werk voor Frappy.nl, hét platform voor vrouwen die geen man nodig hebben om gelukkig te zijn. Komt dat even goed uit!

Dan krijgt ze een tweeweekse retraite naar The Mansion of Love cadeau, waar gastvrouw Marie-Sophie jonge vrouwen op geheel unieke wijze onderwijst in de liefde. Meteen besluit ze dit aan te grijpen om voor Frappy een ontluisterend undercoverstuk te schrijven over haar verblijf. De wereld moet weten wat voor achterhaald en vrouwonvriendelijk instituut die belachelijke Mansion is.

Maar kan Lize wel weerstand bieden aan de toch best wel aanstekelijke lessen van Marie-Sophie? En waarom krijgt ze het steeds zo warm van de knappe kok des huizes?

Benieuwd geworden? Bestel Gek van jou! snel hier!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal