Romantische boeken om naar uit te kijken!

Romantische boeken om naar uit te kijken!

Kijk jij ook zo uit naar alle fijne romantische titels die er aankomend jaar verschijnen? Wij hebben er een paar geselecteerd die echt een plekje op jouw te-lezen-lijstje verdienen!

Lentefeest – Nora Roberts

Vier de lente met Nora Roberts!

Tegen het licht
Megan is verbijsterd. Is David Katcherton nu echt zo arrogant? Niet alleen kondigt hij aan dat hij haar familiebedrijf wil overnemen, hij beweert bovendien dat hij háár ook wil veroveren! En het ergste is nog dat die gedachte haar bepaald niet koud laat…

Diep water
Na een mislukte relatie heeft Autumn zich helemaal op haar werk gestort. Hoog tijd voor een vakantie, en het hotel van haar tante is daar de aangewezen plek voor! Helaas blijkt daar net een onwelkome gast te zijn ingetrokken: Lucas, de man die ooit haar hart heeft gebroken!

Vanaf 24 februari te koop! Lees hier alvast een voorproefje.

 

Ik vergeet je niet – Gillian King

Ze weigert achterom te kijken. Maar wat als het verleden haar inhaalt?

Maddy heeft altijd in de schaduw van haar zus Elisa gestaan. Elisa was overal goed in en werd op handen gedragen door hun ouders. Zij wel. Maar Elisa is er al veertien jaar niet meer.

Op een dag loopt Maddy op een terras in de stad Frenkie tegen het lijf, het ex-vriendje van haar zus. Zij herkent hem meteen, hij haar niet. Ze weet weinig van hem, maar één ding is zeker: Frenkie is foute boel. Want wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd? Is hij wel te vertrouwen? En waarom staat hij daar zo ongelooflijk sexy te doen, zodat ze daar niet meer helder over na kan denken?

Vanaf 24 maart te koop! Lees hier alvast een voorproefje.

De geheimen van Saffron Hall – Clare Marchant

In 1538 maakt de jonge bruid Eleanor indruk op haar kersverse man door saffraan te verbouwen, een specerij die meer waarde heeft dan goud. Mede hierdoor stijgt zijn reputatie aan het hof, maar wanneer hij onverwacht uit de gratie raakt bij de koning, wordt ook Eleanor meegesleurd in zijn ondergang. Ze moet vluchten, en dat terwijl ze op het punt van bevallen staat…

In 2019 woont Amber tijdelijk bij haar opa op wat ooit het kasteel Saffron Hall was. Wanneer de oude toren na een storm instort, komt er een oud boek tevoorschijn, dat daar eeuwenlang verstopt heeft gezeten. Aan de hand van de dagboekfragmenten weet Amber beetje bij beetje een vergeten tragedie te onthullen, een verhaal dat pijnlijk dicht bij haar eigen leven komt…

Vanaf 21 april te koop!

 

Was je maar van mij – Mhairi McFarlane

Als haar vriend na achttien jaar hun relatie beëindigt, heeft Laurie een probleem. Niet alleen omdat ze voor hetzelfde advocatenkantoor werken en elkaar dus nog elke dag zien, maar haar perfecte leven ligt ook in duigen. Als de nieuwe vriendin van haar ex ook nog eens zwanger blijkt, is de chaos voor Laurie compleet. Tot ze een aparte ontmoeting in een kapotte lift heeft met Jamie Carter, de knapste man van het kantoor.

Jamie gelooft niet in de liefde, maar hij heeft een vriendin nodig om indruk te maken op zijn bazen. Laurie wil een nieuwe liefde om ook weer onderwerp van gesprek te zijn. De ideale combinatie: een relatie faken om te profiteren van de voordelen. Maar er is een dunne lijn tussen doen alsof je verliefd bent of je hart verliezen aan je knappe 'nep'-vriendje.

 Vanaf 11 mei te koop!

 

Alle boeken in deze fijne 2+1 actie

Met deze romantische boeken zit jij deze hele lente wel goed!

 

Welke boeken ga jij op jouw te-lezen-lijstje zetten? Wij zijn benieuwd!

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal