Sweet Magnolias: nieuw seizoen, nieuw jasje voor de covers!

Sweet Magnolias: nieuw seizoen, nieuw jasje voor de covers!

We worden verwend dit jaar, want niet alleen lanceert Netflix het tweede seizoen van Sweet Magnolias, we kunnen ook genieten van de nieuwste edities van Sherryl Woods’ serie.

Terugkeer naar Serenity

Het eerste seizoen van Sweet Magnolias eindigde met een cliffhanger op Prom Night. Naast een groot ongeluk met onduidelijke afloop hebben de inwoners van Serenity nog meer te verwerken. In de laatste aflevering van het eerste seizoen gingen relaties stuk en werden andere relaties voorzichtig aangegaan. Vriendschappen stonden op knappen en geheimen dreigden aan het licht te komen. In seizoen twee keren we terug naar het stadje Serenity, de thuishaven van de hartsvriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue. Hoe zal Serenity er in dit nieuwe seizoen uitzien? Wij zitten er op 4 februari in ieder geval klaar voor!

 

Sweet Magnolias in een nieuw jasje

Een feestelijk begin
 Totaal van slag Belofte in de lucht

Lezers die het eerste seizoen nog eens willen beleven of alvast verder willen lezen, kunnen vanaf nu genieten van de volledige en vernieuwde Sweet Magnolias-serie van Sherryl Woods. Met hun glanzende nieuwe covers ademen deze edities de sfeer van het stadje Serenity. Er staan maar liefst 11 kersverse e-books klaar om jou mee te nemen naar de wereld van de Sweet Magnolias!

In de eerste drie delen volgen we de kern van de Sweet Magnolias. Maddie moet in deel één het vertrek van haar man verwerken, zorg dragen voor haar drie kinderen én haar carrière nieuw leven inblazen. In deel twee ziet ook Dana Sue haar man vertrekken. Als eigenaar van het beste restaurant in Serenity en als moeder van tienerdochter Annie heeft ze het niet makkelijk. Gelukkig kan ze rekenen op haar beste vriendinnen. Helen is in deel drie begin veertig, single en na een succesvolle carrière klaar voor een gezin. Het is maar goed dat Dana Sue en Maddie voor haar klaarstaan, want dit kan ze niet alleen! Dankzij hun hechte vriendschap zijn de drie vriendinnen uiteindelijk weer klaar voor de liefde…

Heb je na de eerste drie delen nog geen genoeg gekregen van de Sweet Magnolias? Volg dan de vriendinnen en de andere inwoners van Serenity in de volgende 8 delen van de serie!  

Sweet Magnolias in de filmeditie

Kun je niet genoeg krijgen van de acteerprestaties van JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott of Heather Headley? Dan zijn onze speciale filmeditie-e-books wat voor jou. Een perfecte manier om in deze heerlijke serie van Sherryl Wood te duiken!

  

 

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal