Disclaimer

Inhoud

De juistheid van de informatie

Ondanks de zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij wijzen elke aansprakelijkheid af dat de verstrekte informatie op deze website accuraat, compleet of courant is.

De prijzen

Alle in onze webwinkel getoonde prijzen zijn in euro's, inclusief btw en exclusief porto- en verzendkosten. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen en voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen.

Aansprakelijkheid

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen. Wij houden ons evenmin aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.

Links naar andere websites

Op onze site vind je een aantal links naar andere websites. Wij houden ons niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met jouw (persoonlijke) gegevens. Lees daarvoor het privacybeleid, de disclaimer en algemene voorwaarden van de site die je bezoekt.

Raadpleeg ook ons beleid ten aanzien van Privacy en onze Algemene voorwaarden.

Terug naar boven

Je winkelwagen

×

Subtotaal