Meer informatie over betalen

Je kunt op deze manieren betalen:


Betalen met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken, want iDEAL koppelt je direct bij je online bestelling aan het internetbankierprogramma van je eigen bank. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen.

Betalen met iDEAL kan alleen met een Nederlandse betaalrekening.

 

Betalen met je creditcard (Mastercard/Visa)

Betalen met een creditcard (Visa of Mastercard) is veilig en eenvoudig. Onze betrouwbare partner voor creditcard- en Maestrobetalingen is Buckaroo Payment Services. Na het controleren van je bestelling word je automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo, waar je je creditcardgegevens kunt invullen. Mastercard-houders zullen hierna worden gevraagd om hun Mastercard SecureCode. Houdt deze dus bij de hand. Na acceptatie van de betaling word je teruggeleid naar harpercollins.nl en zal je bestelling direct worden verwerkt.

Harpercollins.nl accepteert geen American Express.

 

Betalen met Maestro

Betalen met een Maestro is veilig en eenvoudig. Onze betrouwbare partner voor Maestrobetalingen is Buckaroo Payment Services. Na het controleren van je bestelling word je automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo, waar je je Maestro-gegevens kunt invullen. Na acceptatie van de betaling word je teruggeleid naar harpercollins.nl en zal je bestelling direct worden verwerkt. 

 

Vooruitbetalen met een overboeking

Betalen met een overboeking is veilig en eenvoudig: je ontvangt een digitale factuur per e-mail in je mailbox. Met één muisklik op de betaalbutton kom je op een beveiligde betaalpagina, waar je de gewenste betaalmethode kiest. Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven, sturen wij je je bestelling toe. Feitelijk gaat het hier dus om een vooruitbetaling.

Vooruitbetalen met een overboeking kan vanuit alle landen ter wereld en ook met een buitenlandse betaalrekening. Let op: indien je betaalt vanaf een buitenlandse betaalrekening, kan het enige dagen duren voordat het bedrag bij ons is bijgeschreven. Voor België duurt dat naar schatting vier werkdagen.

 

Achteraf betalen via Afterpay

AfterPay voert voor HarperCollins - Harlequin het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij [webshop url] achteraf betalen tot een bedrag van € 100,- . Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

E-books kun je niet afrekenen met een acceptgiro. Betalen met een acceptgiro kan alleen met een factuuradres in Nederland.

 

 

Je winkelwagen

×

Subtotaal