Young Adult-boeken najaar 2017

Hieronder volgt een overzicht van alle boeken die van september 2017 t/m januari 2018 verschijnen bij HarperCollins Young Adult.

Het eerste boek dat we bekendmaken is het spannende Monster van Micheal Grant, het vervolg op de succesvolle GONE-serie! De dertienjarige Shade Darby ziet hoe de koepel om Perdido Beach versplintert. Vier jaar later dreigen er opnieuw geheimzinnige kometen op de aarde te vallen, en Shade is vastbesloten er een te pakken te krijgen. Ze heeft echter geen idee wat de gevolgen van haar actie zullen zijn…

Monster verschijnt in november 2017!

   

Het tweede nieuwe boek dat we bekendmaken is de roman Spiegel van niemand minder dan supermodel Cara Delevingne! In Spiegel lees je over de zestienjarige Red, Leo, Rosa en Naomi, die er niet echt bij horen op school. De muziek brengt hen samen, en ze hebben hoge verwachtingen van hun band Mirror, Mirror. Tot Naomi bewusteloos uit de rivier wordt gehaald en in coma in het ziekenhuis terechtkomt… Maar wat is er precies met Naomi gebeurd?

 De omslag van Spiegel is nog niet definitief.

Spiegel verschijnt in november 2017!

 

Fans van Claudia Gray opgelet! Wij gaan namelijk de gehele Spellcaster-serie van deze fantastische auteur uitgeven. In Zwartspreuk, het eerste deel in deze magische serie, gaat Nadia met haar vader en broertje verhuizen, maar zodra ze in hun nieuwe woonplaats aankomen, voelt ze dat er iets mis is. Nadia stamt af van heksen, en al snel komt ze erachter dat er duistere krachten aan het werk zijn. Hoe kan ze hier iets aan doen? Gelukkig krijgt ze hulp van een knappe, geheimzinnige jongen…

Zwartspreuk verschijnt in september 2017

   

Jullie hadden het misschien al wel gehoord: bestsellerauteur Marieke Nijkamp, bekend van 54 minuten, heeft het nieuwe, spannende boek Voor ik je loslaat geschreven. Een paar dagen voordat Corey terugkeert naar haar geboorteplaats Lost Creek in Alaska, wordt haar beste vriendin Kyra dood aangetroffen, drijvend onder het ijs. Iedereen beweert dat Kyra zelfmoord heeft gepleegd, maar Corey voelt dat er iets niet klopt. Welke ijzingwekkende geheimen worden er voor haar verborgen gehouden?

 Voor ik je loslaat verschijnt in januari 2018.

 

Het vijfde boek dat wij bekendmaken is Liberty. Hoe ik een (best wel goede) spion werd van Andrea Portes. Wanneer ben je een held? Dat vraagt Paige Nolan zich al een tijd af. Is dat Sean Raynes, de jongen die geheime Amerikaanse spionagemethodes openbaar heeft gemaakt? Of zijn dat haar ouders, twee journalisten die spoorloos verdwenen zijn? Page besluit spion te worden voor een geheime organisatie en gaat in Rusland op zoek naar Sean, in ruil voor hulp bij het zoeken naar haar verdwenen ouders. Onder de codenaam Liberty komt ze in actie. Is zij misschien een held?

Liberty. Hoe ik een (best wel goede) spion werd verschijnt in januari 2018. 

   Ben jij opzoek naar nog meer spanning? Dan is Oktober is de koudste maand van de succesvolle Zweedse thrillerauteur Christoffer Carlsson echt iets voor jou! Op een koude herfstdag in oktober wordt er aangebeld bij de zestienjarige Vega Gillberg. De politie is op zoek naar haar oudere broer Jakob, die betrokken zou zijn bij een gruwelijk misdrijf. Ze moet hem vinden voor de politie dat doet, want niemand weet dat Vega hier meer vanaf weet dan goed voor haar is…

 Oktober is de koudste maand verschijnt in september 2017.

   

Als klap op de vuurpijl hebben we nog een verrassing voor alle Sara Raasch-fans: naast Bevroren nacht, het magische en verslavende laatste deel van de Sneeuw als as-trilogie, verschijnt er ook een prachtige box met daarin de gehele trilogie. Hoe tof? Binnenkort kun jij ongestoord de hele trilogie bingereaden.

Bevroren nacht en de box verschijnen beide in september 2017.

Je winkelwagen

×

Subtotaal