Young Adult-boeken voorjaar 2018

Hieronder volgt een overzicht van alle boeken die van maart 2018 t/m mei 2018 verschijnen bij HarperCollins Young Adult.

Het eerste boek dat wij bekendmaken is het ultieme feelgoodboek van 2018: De Happiness-goeroe van de Nederlandse Jette Schröder. Wanneer marketingstudente Iris op een spectaculair feest moet invallen voor een bekend tv-medium, staat haar wereld op z’n kop. Onder de artiestennaam Vlinder wordt ze met de ‘Happiness Lifestyle’ mega populair op internet. Ze blogt, vlogt, opent haar eigen webshop en geeft zelfs masterclasses. Maar zo’n dubbelleven blijkt best lastig te zijn…

De Happiness-Goeroe verschijnt in april 2018!

   

Het tweede boek is Zwartkracht, het vervolg op het magische Zwartspreuk van Claudia Gray. Net wanneer Nadia en haar vrienden denken dat ze het kwaad in Captive’s Sound hebben verslagen, keert er een machtige tovenares terug. Bovendien manifesteert zich een nog groter kwaad in hun woonplaats. Lukt het Nadia om haar vrienden te beschermen?

Zwartkracht verschijnt in mei 2018!

 

Het derde boek is ook het derde boek uit een populaire serie: Eeuwige leven van Gena Showalter. Hoop is het enige wat Tenley heeft nu de oorlog tussen Troika en Myriad nog lang niet voorbij is. Tenley werkt in het geheim samen met de vijand, wat haar leven in gevaar brengt. Zal haar liefde voor Killian hen redden of betekent dit juist de ondergang wanneer de duisternis steeds dichterbij komt?

 

Eeuwige leven verschijnt in april 2018!

   

Het vierde boek is een boek voor de fans van John Green: De verborgen geschiedenis van ons van Jessi Kirby. In dit oprechte verhaal wordt Olivia wakker na een verkeersongeluk waarbij ze bijna is verdronken. Ze heeft in coma gelegen en kan zich niets meer herinneren van de afgelopen vier jaar. Iedereen probeert haar te vertellen wie ze was, maar Liv raakt er snel van overtuigd dat er dingen voor haar worden verzwegen…

De verborgen geschiedenis van ons verschijnt in maart 2018.

 

Het vijfde boek is een alternatieve geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, geschreven door Gone-auteur Michael Grant: De lange weg, het vervolg op In de voorste linie. In De lange weg lees je over Frangie, Rainy en Rio die als soldaten in het Amerikaanse leger naar Sicilië gaan. Ze weten inmiddels wat het betekent om te vechten, om mensen te zien sneuvelen en vooral wat het is om bang te zijn. Lukt het ze om te overleven?

De lange weg verschijnt in april 2018. 

   

Het zesde boek is van niemand minder dan Julie Kagawa! Inferno is het laatste deel van de spectaculaire Talon Saga, waarin drakenmeisje Ember verwikkeld raakt in een epische strijd. Haar broer heeft haar verraden en nu moet ze het samen met Riley en haar grote geliefde Garrett het opnemen tegen een heel leger drakenklonen. In deze vurige, zenuwslopende finale weet je maar nooit wat er gaat gebeuren. Join them… or burn! 

Inferno verschijnt in mei 2018.

   

Het laatste boek dat wij bekendmaken is misschien ook wel het gaafste boek dat dit voorjaar gaat verschijnen: Bloed en beenderen van Tomi Adeyemi. In dit op Black Lives Matter geïnspireerde fantasyverhaal krijgt Zélie de kans op magie terug te brengen naar Orïsha. Tien jaar geleden vervolgde een wrede koning namelijk alle magi, een minderheid met donkere huid en zilverwitte haren. Nu moet ze met de hulp van een prinses op de vlucht om uit de handen te blijven van Inan, de kroonprins. En dat terwijl er overal in Orïsha gevaar schuilt…

Bloed en beenderen verschijnt in maart 2018.

Je winkelwagen

×

Subtotaal