Pepernotenknaller!

Pepernotenknaller!

🎵 Sinterklaas is jarig, zet je e-reader klaar! 🎵

Met al die Sinterklaasgekte is het soms best fijn om even heerlijk te kunnen ontsnappen naar een hele andere wereld. Reis af naar het zonnige Spanje (toch nog een beetje Sinterklaas 😉), strijk neer aan de prachtige Italiaanse kust… en geniet van de glitter en glamour in een van de vele romantische en verleidelijke verhalen die Harlequin te bieden heeft.

Omdat niet alleen Sinterklaas graag cadeautjes uitdeelt, maar wij ook, geven wij dit hele weekend 50% korting op al onze e-books* tijdens onze Pepernotenknaller!

*uitgezonderd verwacht

  

Inspiratie nodig? Deze verhalen wil jij echt niet missen:

Bouquet Special Kerst

Drie heerlijke kerstverhalen waar je helemaal warm van wordt…

Bouquet Special Kerst

Verleid met kerst
De koninklijke familie dwingt playboyprins Andres van Petras te trouwen met prinses Zara van Tirimia.

Hut in de sneeuw
Kerstmis is voor Bella een moeilijke tijd. Precies een jaar geleden is haar huwelijk met Jake Fox op de klippen gelopen, en sinds die tijd voelt ze zich diepongelukkig.

Opwindend kerstfeest
Violet kan de gedachte niet verdragen dat ze alwéér alleen naar het kerstgala moet. Maar dan stelt Cameron McKinnon voor dat ze samen gaan, zogenaamd als elkaars date.

Papa met kerst

Drie sexy mannen, drie mooie vrouwen… en drie kerstkindjes!

Papa met kerst

Klein wonder
Nadat zijn vader is omgekomen bij een vliegtuigcrash, hoort Cole Henderson dat hij een halfbroertje heeft. Wanneer Cole, zonder zijn ware identiteit te onthullen, op de stoep staat bij Amber Welsley, die als voogd is aangewezen, voelt hij zich meteen verbonden met de kleine Zachary - én hij voelt zich enorm aangetrokken tot Amber. Het lijkt wel een kerstwonder! Of is het te mooi om waar te zijn?

Vriend of geliefde?
Lana Hale wil hoe dan ook voorkomen dat de baby van haar verslaafde zus in de pleegzorg belandt, en dus vraagt ze haar beste vriend, hotelmagnaat Kal Bishop, met haar te trouwen…

Verleidelijk als chocola
Het nieuwe jaar had voor Rob Caroselli niet beter kunnen beginnen. De herinnering aan de nacht die hij met een prachtige dame doorbracht, bezorgt hem dagen later nog een glimlach op zijn gezicht...

Bruiloft in het echt

De Somerville-zusjes geloven best in de liefde, maar of die ook voor hen is weggelegd…

Bruiloft in het wit

Reggie is niet meer thuis geweest sinds haar mislukte verloving, maar wanneer haar ouders besluiten hun huwelijksgeloften te hernieuwen, haalt ze haar glitters uit de kast voor de bruiloft. Toby, haar eerste liefde, is onverwacht ook van de partij. Eigenlijk zijn ze allebei nog niet toe aan iets nieuws, maar al snel vliegen de vonken als vanouds door de lucht. Besluiten ze, geheel volgens de kerstgedachte, het verleden te laten rusten en samen het nieuwe jaar in te gaan?

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal