Er hangt romantiek in de lucht!

Er hangt romantiek in de lucht!

Als er een maand is die bol staat van de romantiek, dan is dat februari. Een paar weken voor Valentijnsdag staan de Valentijnskaarten al in de schappen en ongeveer iedere zoete lekkernij is wel te verkrijgen in de vorm van een hartje. We love it!

Dompel je onder in romantiek
Om deze maand van nóg meer liefde te voorzien, hebben we bij World of Romance de hele maand februari de Liefdesweken. Tijdens deze weken krijg jij 30% korting op alle World of Romance-e-books*, zodat jij je helemaal kunt onderdompelen in alle romantiek die wij te bieden hebben. En dat is nogal wat! 😉

Wat dacht je bijvoorbeeld van de fijnste verhalen van Nederlandse bodem? Marijke Vos, Gillian King, Lotte Petersen en Susan Muskee.

Of deze Save the Date-serie van Cara Connelly? Vol met de ultieme romantiek: bruiloften!

De romantische verhalen van de auteurs van HarperFirst mag je ook zeker niet missen. Verdwijn in de wereld van de knapste NYPD-agenten in New York’s Finest, flirt erop los met de Rock & Flirt-serie, val in Katzwijm, beleef jouw eerste liefde in Kalverliefde en maak een strandwandeling in De duinen van Westzand.

We mogen Sarah Morgan en Robyn Carr ook zeker niet vergeten. Hun verhalen zijn tot de nok toe gevuld met small town romance en nog veel meer heerlijke liefdeslijntjes.

Ook op social media zitten wij niet stil. We delen exclusieve voorproefjes, winacties en nog veel meer! Volg je ons al op Facebook en Instagram?

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan deze pagina en shop erop los!

*uitgezonderd nieuw, verwacht en e-bundels

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal