Hoe bereik je het hart van een tycoon?

Hoe bereik je het hart van een tycoon?

De tycoons van Lynne Graham schrikken nergens voor terug. Deze sexy mannen weten heel goed wat ze willen - en wat ze moeten doen om dat te bereiken. Ze zijn onverbiddelijk, arrogant en zonder schaamte. Maar wat gebeurt er als de juiste vrouw op hun pad komt?

Chantage

Neem nou de Italiaanse tycoon Vitale Roccanti, die een eenvoudig en doeltreffend plan bedenkt om zijn zakelijke rivaal te dwarsbomen. Hij zal de dochter van de man, Zara Blake, verleiden en haar ontmaskeren als de gold-digger die ze is. En dat allemaal het liefst zo publiekelijk mogelijk.

Zijn plannetje werkt, alleen... tot zijn verrassing heeft het een averechts effect. Uit de media-aandacht haalt hij veel minder voldoening dan uit zijn nachten met de mooie Zara! Daar komt bij dat zijn verleiding onvoorziene gevolgen heeft...

Betrapt

Of de Franse miljardair Navarre Cazier, die kamermeisje Tawny Blake op heterdaad betrapt terwijl ze zijn laptop probeert te stelen. Ook al houdt ze vol dat ze niets wilde stelen, maar alleen een vriendin wilde helpen, hij weigert haar te geloven. Wat hij wél doet, in plaats van de politie bellen, is eisen hij dat ze minstens twee weken niet van zijn zijde wijkt – als zijn aanstaande echtgenote.

Navarre hoopt zo te kunnen afrekenen met de paparazzi, die hem genadeloos blijven achtervolgen om zijn zogenaamde relatie met een bekende actrice. Het lijkt een perfect plan, maar al snel blijkt de pittige Tawny hem voor héél andere problemen te stellen!

Gevangen

Ook koning Rashad El-Amin Quaraishi heeft een probleem, en wel in de vorm van de aantrekkelijke Polly. Omdat Polly een schitterende ring draagt, denkt zijn volk dat zij de bruid is op wie hij zo lang heeft gewacht. Hij wantrouwt haar, maar.... wat het volk wil, dat krijgt het volk. Polly zal van hem worden, en hij deinst voor niets terug om haar zover te krijgen! 

Polly op haar beurt verwacht van alles, maar niet dat ze gearresteerd wordt. Haar verbijstering is nog groter als ze vervolgens als gevangene naar de adembenemend knappe heerser van het land wordt gebracht... Hoe kan ze zich uit deze situatie redden?

Je vindt deze en drie andere topverhalen over sexy tycoons en de vrouwen die hun hart veroveren in onze webshop.

  

Categoriën

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal