Een Koningsdag vol koninklijke romantiek!

Een Koningsdag vol koninklijke romantiek!

Koning Willem-Alexander mag vandaag 55 kaarsjes uitblazen en traditiegetrouw viert het hele land zijn verjaardag met hem mee. Koningsdag is dit jaar éxtra bijzonder, want het is ook precies tien jaar geleden dat Willem-Alexander koning werd. Trek dus je oranje outfit aan en proost op onze Willem met een glaasje bubbels, een oranje tompouce én een romantisch koninklijk verhaal.

Geen zin om op Koningsdag de deur uit te gaan óf wil je na het struinen op rommelmarkten zelf ervaren hoe het is om een verleidelijke prins of koning aan de haak te slaan? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Harlequin hebben we namelijk koninklijke romantiek in overvloed! Hieronder tippen we een paar van onze favorieten. En om deze dag extra feestelijk te maken, krijg je op Koningsdag 27% korting op al onze e-bundels*. Proost!

*uitgezonderd verwacht

Bouquet
Onze serie Bouquet bevat tal van romantische e-bundels met een koninklijk tintje. Natuurlijk kun je ook kiezen voor losse verhalen. Het is sowieso genieten geblazen met In de armen van de woestijnprins of Hartstocht aan het hof.

Intiem
Onze prinsheerlijke serie Intiem zit ook boordevol royalty. Je komt de dag goed door met de e-bundel Het koninkrijk Chantaine, aangezien deze maar liefst zes delen bevat. Onze e-bundel Liefde op de troon is speciaal samengesteld ter gelegenheid van de troonswisseling en is daarom zeker nu weer actueel!

Topcollectie
Onze serie Topcollectie is - met de prachtige uitvoering en uitmuntende selectie - de royalty onder de Harlequin-series. Niet zo gek dus, dat ook daar heel wat verhalen aantreft over de gekroonde elite, die woont in paleizen en zich voortbeweegt in gouden koetsen. Geniet van Royal & Verrukkelijk, Vorstelijke verleiders, Royal & Uitdagend en In de ban van de prins.

Historische Roman
De serie Historische Romans spant wat ons betreft de kroon. Je kunt écht wegdromen bij deze verhalen uit het verleden, waar prinsen en prinsessen elkaar het hof maken tijdens bals en high society events. Al deze e-bundels zitten bomvol lords, ladies, graven en gravinnen, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen.

Shop snel één van deze prachtbundels van hofleverancier Harlequin en begin direct met lezen!

Categoriën

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal