Wegens succes verlengd! 💕

Wegens succes verlengd! 💕

Jullie kunnen geen genoeg krijgen van alle romantiek die Harlequin te bieden heeft, en daarom hebben wij besloten de actie te verlengen tot 10 mei!

De lente breekt aan. De bomen en planten in je tuin of balkon gaan bloeien, de zon gaat steeds vaker schijnen en de lentekriebels vliegen je om de oren. Tijd voor romantiek! 

Voor ieder wat wils

Gelukkig heeft Harlequin een ontzettend groot assortiment met voor iedere romanticus het perfecte boek. Zin in klassieke romantiek? Lees dan Bouquet. Mag er van jou wel wat spanning aan te pas komen? Dan is onze Black Rose-serie perfect voor jou. Lees je liever iets waar de vonken van afspatten en waar de meest sexy mannen je om de oren vliegen? Dan is Intiem helemaal jouw serie! Maar naast de series die hierboven genoemd worden, is er natuurlijk genoeg ander aanbod en is er voor ieder wat wils.

Vul jouw ereader

Tijdens de Maand van de Romantiek krijg jij 50% korting op alle e-books* van Harlequin, dus dat betekent dat jij eindelijk die heerlijke HQN Roman-serie waar jij al zo lang benieuwd naar was, of die Nora Roberts die nog ontbrak op jouw e-reader, kunt uitproberen voor een mooie prijs.

Kortom: zorg dat jouw e-reader klaar staat voor die heerlijke zonnige dagen in de tuin of gewoon lekker binnen op de bank en profiteer snel, want voor je het weet is het 10 mei! 🌞

*uitgezonderd e-bundels, nieuw en verwacht.

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal