Zomerse verhalen voor zonnige dagen

Zomerse verhalen voor zonnige dagen

De dagen worden langer, de temperaturen hoger en de zon is de laatste tijd prominent aanwezig. Kortom: de zomer is in volle aantocht! 🤩 Deze periode is ook hét uitgelezen moment om fijne zomerse verhalen te verslinden. Laat je meevoeren naar Griekenland, Italië of Spanje en dompel je onder in de zonnige romantiek van Harlequin!

Kijk voor ons zonnige zomeraanbod op de speciale Zomerlezen-pagina.

Griekenland
Witte huisjes met blauwe daken, de rijke geschiedenis en de vele eilanden.. Alleen daarom wil je direct je koffers pakken naar Griekenland. Maar wat dit land nóg heter maakt dan alleen de hoge temperaturen, zijn natuurlijk de mannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de rijke Theo in De eis van de Griekse tycoon of de mysterieuze Ares Aristiades in Gevlucht met de Griekse miljardair. Ook queen of romance Nora Roberts schreef twee romantische Griekse verhalen die wij bundelden in Onder de Griekse zon. Mocht je écht geen genoeg krijgen van de Griekse passie, laat je dan meevoeren met onze verhalenbundel Zinderende zomer met de Griekse magnaat. Zo wordt het deze zomer wel héél warm..

De eis van de Griekse tycoon Gevlucht met de Griekse miljardair Onder de Griekse zon (2-in-1) Zinderende zomer met de Griekse magnaat

Spanje
Spanjaarden staan bekend om hun temperament en eindeloze passie, natúúrlijk wil je daar over lezen deze zomer! In Zomerliefdes – Spanje geniet je van drie verhalen die zich afspelen onder de Spaanse zon. In Rendez-vous met de Spanjaard wordt Alicia door haar ex én selfmade miljardair meegenomen naar zijn Spaanse privé-eiland, waar de vonken er al snel vanaf spatten. Gwen blijkt na een korte maar heftige affaire zwanger te zijn van een knappe Spaanse tycoon. In De eis van de Spaanse miljardair eist hij dat zij en hun dochtertje meekomen naar Spanje. Kan zij ooit zijn hart veroveren?

Zomerliefdes – Spanje Rendez-vous met de Spanjaard De eis van de Spaanse miljardair

Italië
De heerlijke keuken, prachtige architectuur en historische kunst zijn niet de enige redenen om naar Italië af te reizen! In onze gloednieuwe verhalenbundel Zomerliefdes – Italië kun je genieten van drie romantische verhalen die zich afspelen onder de Italiaanse zon, onder andere in Verona en op Sicilië. Nog niet genoeg van Italië? In Een Italiaanse zomer reist Lily na een relatiebreuk naar het kleine Italiaanse eiland Ischia, waar ze als een blok valt voor Matt. Voor de echte hartstochtelijke verhalen lees je Ontembare hartstocht in Italië. In deze verhalenbundel maak je onder andere kennis met machtige en passievolle Italiaanse mannen. Vergeet niet zo nu en dan af te koelen in het zwembad tijdens het lezen!

Zomerliefdes - Italië Een Italiaanse zomer Ontembare hartstocht in Italië

Frankrijk
Behalve croissants en lavendel heeft Frankrijk nog veel meer te bieden! Met de heerlijke feelgood Een zomer in Parijs droom je weg tijdens een zomer vol vriendschap, liefde en hoop. In De zomer dat alles anders werd reist Camille samen met haar dochter naar haar vaders geboortedorp in Frankrijk. En je komt écht in de zomerse Franse sferen met onze bundel Zomerliefdes – Frankrijk, waarin je drie sensuele romantische verhalen leest die zich afspelen in kleine Franse dorpjes.

Een zomer in Parijs De zomer dat alles anders werd Zomerliefdes – Frankrijk

Of je nu op vakantie gaat of lekker thuisblijft, met deze verhalen wordt de zomer sowieso geweldig! Welke verhalen ga jij lezen?

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal