Veel liefs uit Manhattan - Sarah Morgan

Veel liefs uit Manhattan - Sarah Morgan

De zomer staat voor de deur en we krijgen momenteel al een heerlijk zonnig voorproefje van het prachtige weer! Vergezel de vriendinnen Paige, Frankie en Eva tijdens hun weg naar liefde, carrière en vriendschap in het bruisende New York!

Zet je meest comfortabele tuinstoel klaar, zet New York, New York van Frank Sinatra op repeat en duik in de avonturen van de dames in Veel liefs uit Manhattan!

Nachten in New York


Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp móét vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking. Dus doet ze haar uiterste best om dat voor hem te verbergen - met slapeloze nachten als gevolg.

Vlinders in Central Park


Voor bloemstylist Frankie Cole bestaan happy ends alleen in sprookjes; na de desastreuze scheiding van haar ouders is ze haar geloof in de liefde verloren. Mannen houdt ze daarom het liefst veilig op afstand. De enige man bij wie ze zich op haar gemak voelt, is haar vriend Matt - en dat is zuiver platonisch. Maar sinds kort is er iets vreemds aan de hand: waarom slaat haar hart telkens op hol als ze bij hem is?

Flirt op 5th Avenue


Eva Jordan is dol op alles wat met Kerstmis te maken heeft, ook al is ze deze kerst alleen. Dan krijgt ze voor haar werk de kans om een paar dagen in een spectaculair penthouse aan 5th Avenue te bivakkeren. Ze mag het huis helemaal in kerstsfeer hullen voordat de eigenaar thuiskomt. Eva is dolbij; Manhattan onder een pak sneeuw is de perfecte plek voor de feestdagen! Wat ze alleen niet had verwacht, is dat de knappe, mysterieuze eigenaar van het penthouse gewoon thuis is...

Dromen in de ochtendzon


Maak kennis met Molly... Als schrijfster van Ask a Girl, de populairste liefdesadviesblog in New York, beschouwt Molly zichzelf als een expert in relaties - ándermans relaties. Ze heeft één liefde in haar leven: haar dalmatiër, Valentine. Dus heeft ze enkel oog voor haar hond tijdens haar dagelijkse hardlooprondje in Central Park. De sexy, gespierde advocaat die elke dag dezelfde route neemt, ziet ze amper staan.

Zomer in de Hamptons

Professionele hondenuitlater Fliss Knight houdt van het leven in New York... totdat blijkt dat haar ex-man is gaan werken als dierenarts in háár dierenkliniek! Ze heeft Seth Carlyle tien jaar niet gezien, maar één stiekeme blik op hem - net zo adembenemend knap als vroeger - en haar hart voelt aan alsof hun overhaaste huwelijk pas gisteren is beëindigd. Omdat ze doodsbenauwd is om hem te spreken, besluit ze te vluchten naar haar oma in de Hamptons.

Sneeuw boven New York

Om haar verlegenheid te overwinnen daagt hondenuitlaatster Harriet Knight zich uit om elke dag iets te doen wat ze eng vindt. Maar wanneer ze kennismaakt met haar nieuwe klant, de uitbundige spaniël Madi, voegt ze nog een challenge aan haar lijstje toe: omgaan met Madi's norse hondenoppas, dokter Ethan Black - én met de onverwachte aantrekkingskracht tussen hen!

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal