De boekenkast van... Lynn! 🌸📖

De boekenkast van... Lynn! 🌸📖

Ontdek de boekenkasten van onze collega's tijdens een kijkje achter de schermen! We zijn alweer bij de tweede boekenkast aanbeland. Lynn opent haar huis en boekenverzameling voor jullie. Leer meer over wat Lynn doet, hoe haar boekenkast is ingedeeld en haar huidige leesfavorieten hieronder!

Wie ben je en wat is jouw rol bij HarperCollins Holland/World of Romance?

Ik ben Lynn, ik ben content marketeer bij HarperCollins Holland. Ik beheer alle social media kanalen en zorg samen met Rowan (van wie jullie de boekenkast al gezien hebben als het goed is) dat de websites goed gevuld zijn en dat alles klopt op onze eigen websites én andere verkopende websites. Verder doe ik de marketing voor World of Romance dus ik dompel me graag onder in al onze romance en feelgood!

Hoe is jouw boekenkast gesorteerd?

De bovenste paar planken op kleur en daar onder op auteur en series. En speciaal voor Harry Potter heb ik een eigen vak in mijn boekenkast, haha. En helemaal onderop staan mijn ongelezen boeken. Oh, en bovenop staan al mijn LEGO bouwwerken, ben ik ook best trots op. :P

Lees je altijd al zoveel, of is dat pas sinds kort?

Ik lees eigenlijk sinds ik kan lezen al heel veel. Als mijn eigen boeken op waren op vakantie las ik zelfs de Bouquetromans die mijn moeder meebracht. Op de middelbare school las ik een stuk minder, maar toen ik ging studeren werd dat weer heel veel. En dat houd ik nu al wel een hele tijd vast gelukkig

Door welk(e) boek/serie ben jij begonnen met lezen?

Als kind las ik zoveel mogelijk boeken van De Olijke Tweeling (kent iemand dit nog?), en Op zoek naar dolfijnen. Toen ik iets ouder was ging ik Tina Toppers lezen en na mijn middelbare school-leesdip begon ik aan alle John Green boeken, De Hongerspelen en De Mazerunner en de rest is geschiedens.

Hoeveel boeken heb jij in je boekenkast staan?

Ik heb echt geen flauw idee maar aangezien Rowan er zo’n 350 heeft denk ik dat ik wel aan een stuk of 500 kom.

Hoeveel ongelezen boeken staan er in jouw boekenkast?

Ik weet het niet en ik wil (en durf) het ook eigenlijk niet te weten, haha.

Welk boek lees je momenteel?

Ik heb net Wat de gek ervoor geeft van Alex van Keulen uit en ben nu nèt begonnen aan De win-winsituatie van Jade Vening.

Benieuwd naar meer boekenkasten van collega's? We zullen er nog meer delen de komende weken! 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal