🧡 NIEUW: Als ik je weer zie van Gillian King! 🧡

🧡 NIEUW: Als ik je weer zie van Gillian King! 🧡

Vandaag is de nieuwste realgood van Gillian King verschenen: Als ik je weer zie! Speciaal voor World of Romance schreef Gillian een blog over hoe het boek tot stand is gekomen en waar het over gaat! 

Gevoel en verstand

Heb je weleens moeten kiezen tussen je gevoel en verstand? Ik kan je vertellen dat het behoorlijk lastig is om daartussen te moeten kiezen. In mijn nieuwste roman draait het uiteraard om de liefde, maar ook om het maken van keuzes. Wat doe je als je verliefd wordt, maar deze liefde eigenlijk niet zou mogen bestaan? Het was exact die vraag die in mijn hoofd zoemde en uiteindelijk een zaadje plantte voor dit nieuwe boekidee.

Waar gaat Als ik je weer zie over?

Bij ‘Als ik je weer zie’ draait het om Lily die een aantal weken voor het dochtertje van haar vriendin moet zorgen. Er is alleen één probleem, ze krijgt gezelschap van haar ex Seb. En Seb is wel de laatste persoon met wie Lily tijd wil doorbrengen.

Puzzelstukjes

Ik hou van verhalen waarbij we het verleden induiken om antwoorden te krijgen op alle vragen in het heden. Als een puzzel waar langzaam alle stukjes in elkaar schuiven. Ik heb een zwak voor personages die niet alleen maar goed of slecht zijn, maar net als echte mensen meerdere kanten en randen kunnen hebben. Liefde en haat, wraak en vergeving, het zijn thema’s waar mijn schrijvershart sneller van gaat kloppen.

Plannen of plotten?

Ik maak nooit een planning en plot ook niet van te voren, eigenlijk begin ik gewoon te schrijven en dan ontstaat het verhaal vanzelf. Wel ben ik gestart met een uitgebreid boekidee, maar tijdens het schrijven ben ik toch een andere kant opgegaan. Dat heb ik wel vaker. Pas als ik écht begin met schrijven, beginnen de personages ook voor mij te leven. Dit was typisch zo’n verhaal dat zichzelf eigenlijk schreef. Het was fantastisch om te schrijven omdat het alles bevat waar ik van hou: liefde, drama, humor, realistische thema’s en natuurlijk een happy end.

O, en kunnen we het ook even hebben over Seb? Ik weet dat Frenkie uit ‘Ik vergeet je niet’ favoriet is bij velen, maar geloof me maar, Seb is minstens zo leuk!

Ik wens jullie héél veel plezier met het lezen van dit mooie verhaal. Laat je me weten wat je er van vond?

Veel liefs,

Gillian King

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal