Nora Roberts, de Queen of Romance

Nora Roberts, de Queen of Romance

Wist je dat Nora Roberts een van de meest gelezen schrijvers ter wereld is? In de afgelopen 30 jaar werden er internationaal zo’n 27 Nora Roberts-boeken per minuut verkocht!

Ze is vooral geliefd om haar kleurrijke en levensechte personages, die je meteen in je hart sluit. De vrouwen zijn dapper, intelligent en prettig eigengereid. En de mannen... Tja, doordat Nora Roberts met alleen maar broers is opgegroeid en zelf twee zoons heeft grootgebracht, heeft ze een redelijk goed beeld van hoe mannen denken ;) Die kennis gebruikt ze - tot groot plezier van haar lezers - bij het creëren van de echte Nora Roberts-held: soms onuitstaanbaar, maar altijd onweerstaanbaar.

Ook Trace O’Hurley, uit Geluk als toegift, is zo’n man. In eerste instantie bot en arrogant, maar zodra je hem beter leert kennen, vergeef je hem (bijna) alles. Zijn verhaal is het slot van de hartverwarmende familiesaga De Ierse O’Hurleys. Alle vier de romans over deze heerlijke theaterfamilie - die je ook prima los van elkaar kunt lezen - heeft Harlequin onlangs in een nieuwe, uitgebreide vertaling uitgebracht. Voor nóg meer Nora Roberts-leesplezier!

O ja, een kleine waarschuwing: als je eenmaal aan haar boeken bent begonnen, wil je daarna nog maar één ding. Meer!

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal