Steamy romance in Op heterdaad van Danielle Carson

Steamy romance in Op heterdaad van Danielle Carson
Op dinsdag 12 juli verscheen het eerste deel in de steamy romanceserie New York’s Finest van auteurs Danielle Carson: Op heterdaad. Maar wie is Danielle eigenlijk? We vroegen het haar:

  1. Ik ben een groot hondenfan! Als ik een hond passeer moet ik altijd even stoppen om te aaien en mijn stem schiet altijd een paar octaven omhoog als ik tegen ze praat. Zelf ben ik dog mom van Puck die vaak erg chagrijnig is, maar ook heel lief kan zijn ;-)
  2. Ik heb een lichte romanceverslaving: boeken, tv-series (Bridgerton-fan hier!) en films.
  3. Naast romance ben ik ook verslaafd aan ijs. Je kunt mij ’s nachts altijd wakker maken voor een beker B&J’s met cookiedoughsmaak.
  4. Waar zijn mijn mede F1-fangirls? Al van kleins af aan kijk ik Formule-1 en dat sloeg in 2015 om tot een sport waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik zit dan ook elk raceweekend standaard voor de buis en plan zelfs mijn afspraken zo dat ik geen belangrijke race hoef te missen. Erg hè? Haha.
  5. Een beetje een raar weetje, maar ik krijg altijd de slappe lach als ik in een achtbaan zit, tot aan het punt dat de tranen over mijn wangen lopen.

Over Op Heterdaad - New York's Finest 1:

Zij is Miss New York. Hij moet haar beschermen.

In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York’s Finest is een driedelige steamy romance-serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times.

In de ogen van Violet Young is Nick Ryder zeker een van de beste dingen die de stad te bieden heeft. Hij is een van New Yorks knapste rechercheurs én de beste vriend van haar broer Keith. Violet heeft altijd een zwak gehad voor Nick, maar is ervan overtuigd dat ze in zijn ogen alleen ‘het zusje van’ is. Hun gekibbel en geplaag is niets meer dan dat, toch? Maar dan duikt er een stalker op die het op Violet gemunt lijkt te hebben en benoemt Nick zich als haar persoonlijke beschermer. Als dat maar goed gaat…

 

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal