World of Romance event: 21 juni 2024: MELD JE AAN!

World of Romance event: 21 juni 2024: MELD JE AAN!

Maak je klaar voor het World of Romance-event op 21 juni! Ontmoet de beste feelgoodauteurs, geniet van diverse activiteiten, shop voor boeken en beleef een gezellige middag. Ontdek binnenkort welke auteurs aanwezig zullen zijn, welke activiteiten gepland staan, en welke bookish shops je kunt verwachten. Blijf op de hoogte, want we zullen de details de komende weken onthullen!

AANMELDEN? Scroll snel naar onder!

De auteurs die aanwezig zullen zijn op het World of Romance-event zijn...

Julie Caplin

Woohoo! Ik kan niet wachten tot ik naar het World of Romance-event mag komen dit jaar. Het wordt mijn eerste keer, en aangezien ik dol ben op alles wat met
boeken en romantiek te maken heeft, weet ik zeker dat het ontzettend leuk gaat worden.

Susan Muskee

Jaaaa, nog een paar weken tot het World of Romance-event! Ik heb er zo’n zin in om jullie allemaal (weer) te zien. Een hele middag vol met de leukste romance-boeken, daar móét je toch wel naar uitkijken? Ik in elk geval wel! Tot 21 juni!

Sarah Morgan

Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het World of Romance-event in juni! Ik zal erbij zijn via een live videoverbinding en ik kijk ernaar uit om mijn Nederlandse lezers te ontmoeten en het over mijn nieuwe boek, Die zomer met jou, te hebben.

Gillian King

Is het al juni? Hapjes, drankjes, de leukste BINGO-man, een goedgevulde goodiebag én de allerbeste lezers? Dat wil ik uiteraard niet missen. Héél veel zin om jullie te ontmoeten en de hele middag te praten over boeken, boeken, boeken en boeken!

Iris Visser

Het aftellen is begonnen! Nog twee maanden en dan is het weer tijd voor een van de leukste boekevents van het jaar! Een middag die in het teken staat van romance, daar wil je toch bij zijn? Ik heb in ieder geval heel veel zin om jullie te zien en om lekker over boeken te mogen praten. Zie ik je dan?

Lotte Petersen

21 juni is dit jaar dubbel feest voor mij… Het is mijn verjaardag én de dag van het World of Romance-event. Ik heb er veel zin in om deze dag met jullie te vieren! Na het schrijven van mijn nieuwe roman – Liefs van een leugenaar – zit ik vol met leuke trivia om te spuien. Bijvoorbeeld: waarom schreef Victor Hugo zijn boeken naakt? En waarom lijkt het Pompidou op een binnenstebuiten gekeerde Praxis? Ik kijk ernaar uit om jullie te zien, tot de 21ste!

Volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn van alle updates:

  

LET OP: vergeet niet te bevestigen via het mailtje dat je krijgt vanuit Harlequin!

MELD JE HIER AAN voor het World of Romance-evenement:

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal