Vul jouw feelgood-TBR alvast voor deze zomer! ☀️

Vul jouw feelgood-TBR alvast voor deze zomer! ☀️

 

Benieuwd naar de beste feelgoodromans die deze zomer uitkomen? Ontdek onze selectie, perfect om mee te nemen op vakantie naar elke bestemming! Geniet van romantische verhalen vol liefde, humor en all the feels tijdens jouw zomeravonturen.

Die zomer met jou – Sarah Morgan (12 juni 2024)

Bestsellerauteur Sarah Morgan is terug met Die zomer met jou, een feelgoodroman vol humor, liefde en herkenbare momenten. Een onverwachte ontmoeting leidt tot een zomer vol tweede kansen…

Vlak voor haar zeventigste verjaardag besluit Cecilia te vluchten voor het feest dat haar familie wil organiseren, en ze vertrekt naar haar vakantiehuis op Cape Cod. Hetzelfde huis waar zij en haar echtgenoot ooit verliefd op elkaar werden. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft. Lily is gestopt met haar studie om haar droom om kunstenaar te worden na te jagen en werkt tijdelijk als schoonmaker. Om geld uit te sparen slaapt ze stiekem in een van de onbewoonde strandhuizen... totdat Cecilia verschijnt. Al snel ontstaat er een onverwachte en hechte vriendschap tussen de twee vrouwen. Wanneer Todd – Cecilia’s kleinzoon en tevens de man die ooit Lily’s hart brak – zich bij hen voegt, begint een betoverende zomer vol tweede kansen.

 

Het kleine hotel onder het noorderlicht – Julie Caplin (19 juni 2024)

Onder het betoverende noorderlicht in IJsland bloeit de liefde op in Het kleine hotel onder het noorderlicht, het vierde deel in de Romantic Escapes-serie van bestsellerauteur Julie Caplin.

Daar zit ze dan, met een gebroken hart en een stukgelopen carrière… Lucy wil nog maar één ding: weg uit Groot-Brittannië. Als zich een kans aandient om hotelmanager te worden in IJsland, zegt ze dan ook meteen ja. De borrelende bronnen en besneeuwde gletsjers zijn geen verrassing, maar dat er bij het hotel een bijzonder sexy Schotse barman is inbegrepen, had ze nou weer niet verwacht!

 

De Waddenliefde-serie – Susan Muskee (19 juni 2024)

Word verliefd op onze eigen (en een klein beetje die van onze oosterburen) Wadden met de serie Waddenliefde van Susan Muskee. Alle eilanden in één voordelig pakket óf lekker los te lezen als e-book!

Reis met Susan Muskee af naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog én Borkum, de meest geliefde vakantiebestemmingen van Nederland. Elk verhaal uit de Waddenliefde-serie is los te lezen en bevat een hartverwarmende trope, een zwijmelwaardige love interest én een hoofdpersonage dat meteen je hart verovert.

Wandel mee met Lisa tijdens haar tocht over Texel en ontdek een familiegeheim. Vind een nieuwe liefde met schrijver Nora op Vlieland. Zwijmel weg bij Valeries knappe collega van de souvenirwinkel op Terschelling. Klus samen met Nienke en haar vriend in hun vakantiehuisje op Ameland. Organiseer een droombruiloft met Josje op Schiermonnikoog. En kom helemaal tot rust op het Duitse Waddeneiland Borkum, met twee oude bekenden uit de andere verhalen.

 

Als ik jou was – Marijke Vos (12 juni 2024)

Als ik jou was van bestsellerauteur Marijke Vos is de perfecte feelgoodroman, boordevol romantiek en humor.

Maudy runt met veel liefde een ijssalon in een Goois dorp. Er is alleen één persoon die telkens weer het bloed onder haar nagels vandaan weet te halen: die makelaar die elke dag haar parkeerplek inpikt... Wout is een vooraanstaand makelaar, maar een concurrent dreigt zijn regio over te nemen. Het laatste waarmee hij zich wil bezighouden is gezeur van de andere ondernemers op het plein. Als die vrouw van de ijssalon op een dag ineens tegen hem uitvalt, bereikt zijn frustratie een hoogtepunt.

In het heetst van de strijd sluiten Maudy en Wout een deal. De komende twee weken ruilen ze van baan, want hé, hoe moeilijk kan het zijn? Maar zodra je in de schoenen van een ander staat, kun je zomaar eens verrast worden…

 

Let the Games Begin – Rufaro Faith Mazarura (10 juli 2024)

Let the Games Begin van Rufaro Faith Mazarura is een zinderende romcom over liefde in het olympisch dorp. Een originele en sexy sports romance vol humor en ontroerende momenten.

Wanneer Olivia in Athene aankomt voor haar nieuwe baan bij het Internationaal Olympisch Comité, ontdekt ze dat haar functie al is toebedeeld aan de zoon van een miljardair. Er zit maar één ding op: helpen als vrijwilliger in het olympisch dorp.

Zeke is in Athene om zijn titel als snelste man ter wereld te verdedigen. Maar terwijl de openingsceremonie dichterbij komt, maakt hij zich zorgen over de toekomst van zijn sportcarrière…

Als Zeke en Olivia elkaar letterlijk tegen het lijf lopen in het olympisch dorp, staan ze meteen op gespannen voet. Kan hun opbloeiende romance de eindstreep halen, of zijn er simpelweg te veel hordes om te nemen?

 

De bloemendochters – Tessa Collins (6 augustus 2024)

Het eerste deel van de meeslepende familiesaga De bloemendochters van Tessa Collins, over vijf vrouwen, vijf continenten en één groot familiegeheim.

Voor Dahlia is Blooming Hall, het landgoed van haar grootouders in Cornwall, haar thuis: hier heeft ze samen met haar vier nichtjes alle zomers tussen de bloemenvelden doorgebracht. Na de plotselinge dood van hun grootmoeder komen de vrouwen samen op het landgoed. Daar doen ze een schokkende vondst: een brief van Dahlia's vader. Zijn identiteit was jarenlang een raadsel, omdat haar moeder al vroeg overleed en haar grootmoeder niets over hem wilde vertellen. De zoektocht naar haar vader leidt Dahlia naar Mexico, waar ze erachter komt hoe haar ouders elkaar leerden kennen, maar waar ze ook op een groot familiegeheim stuit.

De bloemenvelden van Cornwall en het kleurrijke Mexico vormen het decor voor het eerste deel van de betoverende Bloemendochters-serie: een meeslepende en avontuurlijke saga over vijf jonge vrouwen in de bloei van hun leven, vol passie, geheimen en emoties.

 

Een heerlijke lijst, al zeggen we het zelf! Welke boeken ga jij op je TBR zetten?

Alvast zin om andere romantiek te lezen, shop dan hier:

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal