🔎 Cleo Huizinga, privédetective: voor al uw mysteries 🔍

🔎 Cleo Huizinga, privédetective: voor al uw mysteries 🔍

Cleo Huizinga is dolblij met haar nieuwe baan als assistent van privédetective Sandra Keizer. Zonder enige opleiding maar vol goede moed stort ze zich op alle zaken die Sandra haar toeschuift. Als er een belangrijke zakenman ontvoerd wordt, besluit Cleo zelf naar hem op zoek te gaan en daarmee ontketent ze een onverwachte wending in de zaak.

Inspiratie

Vorig jaar zapte ik wat rond op tv en kwam ik terecht bij een documentaire over een privédetective in Las Vegas. De rondborstige vrouw was een ex- paaldanseres die van de een op de andere dag had besloten om privédetective te worden. En. Dat. Vond. Ik. Fantastisch. Want… zeg nou zelf, hoe moeilijk kan het inderdaad zijn? Een béétje Baantjerliefhebber weet toch zeker wel hoe je zo’n zaak kan oplossen?

Cleo

Dat is precies wat Cleo ook dacht toen ze de vacature voor assistent privédetective zag. Cleo woont door een relatiebreuk tijdelijk weer bij haar ouders en een baan heeft ze nog nooit kunnen lang vast kunnen houden. Toch zal ze iets moeten om haar leven weer een beetje op de rit te krijgen. Cleo is nieuwsgierig, een flapuit en… nogal fantasievol. Wat heb ik een plezier gehad tijdens het schrijven van deze serie. Na de drie boeken uit de Ridgewood Hall trilogie (historische romans, iets héél anders) had ik zóveel grapjes opgespaard dat ze eruit moesten. Met Cleo als personage kon ik helemaal los: haar gedachten schieten regelmatig uit de bocht en ze komt in de vreemdste en meest hilarische situaties terecht. En dan hebben we natuurlijk Philip nog: oe la la, misschien wel een van mijn favoriete boekmannen tot nu toe (heerlijk toch, als ze je zelf kan creëren?)

Meer in het vooruitzicht!

Inmiddels zijn de eerste drie delen van de serie uit en hebben jullie kennis met Cleo kunnen maken. Wat een cliffhanger he, aan het einde van deel 3. In de volgende delen zal Cleo meer en meer betrokken raken bij de vermissing van Frederik Huys met een zéér onverwachte wending in de finale-aflevering, waarvoor we naar het buitenland vertrekken. Maar niet voordat Cleo ook nog onderzoek heeft gedaan naar overspel, een catfish én ondertussen haar liefdesleven een beetje in toom probeert te houden. Genoeg om snel verder te lezen dus!

Net zo’n fan van Cleo als ik? Laat het me vooral weten, je vindt me op Instagram, Facebook of via mijn website www.marijkeswereld.nl

Heel veel leesplezier en succes met de nieuwe whodunnit’s

Liefs,

Marijke

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal